Navigeringsmeny
Pressmeddelanden 2013

Pressmeddelanden 2013

Pressmeddelanden 2013

Ehdotuksia ympäristöpalkinnon saajiksi 19.5.2013 mennessä (Pohjois-Karjalan ELY-keskus)

Pohjois-Karjalan ELY-keskus palkitsee vuosittain maailman ympäristöpäivään liittyen Pohjois-Karjalan luonnon ja ympäristön hyväksi toimineen henkilön, yhteisön ja yrityksen tunnustuksena ansiokkaasta työstä ympäristöasioiden edistämiseksi. Tärkeää on, että palkittava toimii omaehtoisesti ja esimerkillisesti ympäristön hyväksi Pohjois-Karjalassa.

Henkilösarjassa palkitaan ympäristövalistaja, tiedottaja, toimittaja, opettaja tai muu henkilö, joka on aktiivisesti toiminut kestävän kehityksen edistämiseksi.

Yrityssarjassa palkituksi voi tulla esimerkiksi ympäristöasiat hyvin toiminnassaan huomioonottava teollisuuslaitos, pk-yritys, matkailuyritys, maatila, kauppa tai muu tuotannollinen laitos tai palveluyritys.

Yhteisöistä voidaan palkita esimerkiksi kunta, kuntayhtymä, järjestö, yhdistys tai kylätoimikunta, joka on edistänyt ympäristöasioita alueellaan.

Palkintoraati pidättää itsellään oikeuden jakaa 1 - 3 palkintoa. Voittajat julkistetaan maailman ympäristöpäivänä 5.6.2013.

Ehdotuksia palkinnon saajiksi voivat tehdä kaikki asiasta kiinnostuneet.

Ehdotukset perusteluineen pyydetään lähettämään viimeistään 19.5.2013 Pohjois-Karjalan ELY-keskukseen sähköisesti osoitteella [email protected] tai postitse osoitteeseen ELY-keskus / viestintä, PL 69, 80101 Joensuu.

Lisätietoja:

Viestintäpäällikkö Juha Kokkonen, puh. 0295 026 169
Tiedottaja Tiina Sormunen, puh. 0295 026 160


Regional information