Navigeringsmeny
Uutiset 2014

Nyheter 2014

Nyheter

Asiakaspalvelukeskuksista tietoa puhelimitse ja sähköpostitse (Pirkanmaan ELY-keskus)

Jos et löydä verkosta tarvitsemaasi tietoa, myös asiakaspalvelukeskukset auttavat. Ne toimivat lenkkeinä sähköisten palvelujen ja ELY-keskusten asiantuntijoiden välillä.

Ympäristöasioiden asiakaspalvelukeskuksen asiakkaita ovat pääsääntöisesti kansalaiset, viranomaiset, yritykset ja media. Yhteyttä voi ottaa joko puhelimitse tai sähköpostitse. Asiakkaita neuvotaan ELY-keskusten hoitamissa ympäristöasioissa sekä vastataan yleisiin ympäristöä koskeviin kysymyksiin.

Lue lisää

Liikenteen asiakaspalvelukeskuksesta saavat neuvoja sekä kansalaiset, viranomaiset, yritykset, media että yksityistieasiakkaat ja kuljetuslupa-asiakkaat, joille kummallekin on oma palvelunumeronsa. Liikenteen asiakaspalvelukeskus on Liikenneviraston ja ELY-keskusten toimialaan kuuluvien maantie-, rata- ja vesiväyläasioiden yhteyspalvelu.

Lue lisää

Yritys-Suomi auttaa yrityksen perustajia, alkavia ja toimivia yrityksiä sekä työnantajia. Talousapu tarjoaa apua talousvaikeuksiin ajautuneille pienyrityksille.

Lue lisää

Työlinja tukee TE-palvelujen henkilöasiakkaita sekä pääasiassa KELAn, tt-kassojen ja kuntien sosiaalitoimen viranomaisia.

Lue lisää

 


Regional information