Navigeringsmeny
Pressmeddelanden 2017

Aikataulumuutoksia Kajaanin seudun joukkoliikenteessä (Kainuu)

Kajaanin seudun joukkoliikenteen linjan 20 (Kuhmo-Ontojoki-Sotkamo-Kontinjoki-Kajaani) vuoroihin on tehty aikataulumuutoksia. Muutoksilla parannetaan vaihtoyhteyksiä Kajaanista Ouluun lähtevään junaan ja Oulusta Kajaaniin saapuvalta junalta. Seutuliikenteen talviaikatulusta on tehty uusi painos, jossa aikataulumuutokset on otettu huomioon.

Maanantaista perjantaihin ja sunnuntaisin Kuhmosta Kajaaniin iltapäivällä ajettava vuoro lähtee 10 minuuttia aiempaa aikaisemmin. Vuoro lähtee Kuhmosta klo 12.40 ja Sotkamosta klo 13.35. Uusi saapumisaika Kajaaniin on klo 14.35. Vuoron aiempi aikataulu oli Kuhmo-Kajaani 12.50–14.45.

Maanantaista perjantaihin Kajaanista Kuhmoon iltapäivällä ajettava vuoro lähtee 5 minuuttia aiempaa myöhemmin. Vuoro lähtee jatkossa Kajaanista klo 15.15. Uusi saapumisaika Sotkamoon on klo 16.00 ja Kuhmoon klo 16.50. Vuoron aiempi aikataulu oli Kajaani-Kuhmo 15.10–16.45.

Päivitetty seutuliikenteen talviaikataulu jaetaan linja-autoihin ja aikatauluja jakaviin toimipisteisiin viikon 6 aikana. Aikataulukirjan aiempia painoksia käyttävien kannattaa varmistaa aikataulutiedot Matka.fi-palvelusta sekä Kajaanin seudun joukkoliikenteen internet- ja Facebook-sivuilta. Ajantasaiset aikataulutiedot ovat saatavilla näiden sivustojen kautta.

Kajaanin seudun joukkoliikenne -nimeä käytetään Kainuun maakunnan alueella liikennöitävästä joukkoliikenteestä, jonka järjestävät Kajaanin kaupunki ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus. Kajaanin seudun joukkoliikenne koostuu Kajaanin kaupunkiliikenteestä (linjat 1–7) sekä Kajaanin seutuliikenteestä (linjat 11–40). Seutuliikenteen vuorot liikennöivät Kajaanista Sotkamoon ja Kuhmoon, Paltamoon ja Puolangalle sekä Ristijärvelle, Hyrynsalmelle ja Suomussalmelle. Lisäksi osa seutuliikenteen vuoroista on Kajaanin, Paltamon ja Sotkamon sisäistä liikennettä.

Lisätietoja:

Joukkoliikenneasiantuntija Samuli Kallio, puh. 0295 038 252, Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus


Regional information