Navigeringsmeny
Uutiset 2016 sv

Nyheter 2016

Nyheter 2016

Etelä-Savon KasvuStartti Mikkelissä 2.11.2016 aloittaville ja toimiville yrityksille (Etelä-Savo)

Etelä-Savon KasvuStartti -tapahtumassa keskiviikkona 2.11.2016 haetaan vauhtia ja eväitä yrittämiseen ja työllisyyden edistämiseen. Tapahtuma järjestetään Mikkelissä Original Sokos hotelli Vaakunassa klo 9.30-13.00. Tule mukaan!

Tapahtuman järjestävät TE-palvelut yhteistyökumppaneineen, mm. Suomen Yrittäjät toimii KasvuStartin yhteistyökumppanina.

Puhujina ministeri Olli Rehn ja Mato Valtonen

Etelä-Savon KasvuStartti -tapahtuman avaa elinkeinoministeri Olli Rehn. Ministeri Rehn tuo hallituksen terveiset yrityksien kasvuun ja työllisyyden edistämiseen.

"Intohimo toteuttaa unelmia, kasvaa ja muuttaa maailmaa" on teemana Markku "Mato" Valtosen puheenvuorossa. Hän kertoo eteläsavolaisille yrittäjille, miten huikeat ideat voidaan muuttaa todellisuudeksi ja kasvumahdollisuuksiksi.

Tilaisuudessa eteläsavolaiset yrittäjät kertovat yritystensä kasvutarinoita. Etelä-Savon yrittäjien puheenjohtaja Nina Rasola haastaa paanelissa palveluja kasvuyrityksille tuottavien organisaatioiden edustajat kertomaan palvelutarjonnastaan yrityksien kasvun tukemiseen.

KasvuStartti-tapahtumia järjestetään 11 TE-toimiston alueella eri puolilla Suomea

TE-palvelut yhteistyökumppaneineen järjestävät syys-marraskuun aikana KasvuStartti-tapahtumia. Tavoitteena on edistää uuden yritystoiminnan syntyä, yritystoiminnan jatkuvuutta, kasvua ja kansainvälisyyttä sekä työllisyyttä. Tapahtumien luennoista ja yritysesittelyistä yritystoimintaa aloittavat ja jo toimivat yritykset saavat vinkkejä yrityksen kasvattamiseen ja kehittämiseen. Tilaisuuksissa yrityspalvelujen verkoston toimijat jakavat yrittäjille tietoa palveluistaan.

Lisätietoja:
Palvelujohtaja Kari Joutsalainen Etelä-Savon TE-toimisto, kari.joutsalainen(at)te-toimisto.fi, p. 0295 044 054

Lyhyt info


Kutsu ja ohjelma

Ilmoittaudu 26.10.2016 mennessä


Regional information