Navigeringsmeny
Nyheter 2019

NTM-centralen i Österbotten premierades i samband med kampanjen Ansvarsfullt sommarjobb 2019

I samband med kampanjen fick NTM-centralen motta Akavas pris Unelmien kesäduuni – teoriasta tekoihin! för bästa sommarjobb för högutbildade. I augusti ordnade NTM-centralen i Österbotten tillsammans med sina samarbetspartner ett påverkningsevenemang för unga, som ungdomarna själva fick planera och genomföra.

Bilden: Talent Coastline specialist Eleonora Matrella, överdirektör Marja-Riitta Vest och Hilda Vähäsöyrinki ABB Vaasa.

Den årliga tävlingen som ordnas i samband med kampanjen Ansvarsfullt sommarjobb premierar de bästa sommararbetsgivarna. Tävlingsresultatet grundar sig på sommarjobbarnas utvärderingar, det vill säga på sommarjobbsundersökningen Kesäduunitutkimus som genomfördes under sommaren. I tävlingen delas också ut fyra hedersomnämnanden och NTM-centralen i Österbotten fick ett av dessa hedersomnämnanden som arbetsgivare för högskolestuderande. NTM-centralen i Österbotten var dessutom den mest meningsfulla sommararbetsplatsen för under 18-åringar.

NTM-centralen i Österbotten vill tacka alla sommarjobbare för deras fina insats och naturligtvis också den förträffliga personalen för att de välkomnade ungdomarna på bästa sätt.

Läs mer:

Pressmeddelande 7.10.2019


Regional information