Navigeringsmeny
Pressmeddelanden 2013

Pressmeddelanden 2013

Pressmeddelanden 2013

Vuoden tekesläinen on Pirjo Hakanpää Satakunnan ELY-keskuksesta (Satakunnan ELY-keskus)

Vuoden tekesläisenä palkittiin Tekesin syyspäivässä eilen 1.10.  teknologia-asiantuntija Pirjo Hakanpää Porista. Vuoden tekesläisen valitsee Tekesin pääjohtaja Pekka Soini.
Tekesissä ja sen ELY-keskuksissa olevassa alueverkostossa työskentelee noin neljäsataa asiantuntijaa. Hakanpään työpaikka on Satakunnan ELY-keskuksessa Porissa.
Tekesissä hän toimii kasvuyritykset-vastuualueessa. Perusteluissa kiitettiin muun muassa Hakanpään asiakaslähtöisyyttä, asiakkaiden haastamista, laaja-alaisuutta, tiimipelaamista ja positiivisuutta.

"Näihin luonnehdintoihin on  helppo yhtyä. Pirjolle on ominaista erittäin asiakaslähtöinen ja ratkaisukeskeinen työskentelytapa, jota asiakkaat kovasti arvostavat", toteaa ELY-keskuksen ylijohtaja Marja Karvonen iloisena Hakanpään saamasta merkittävästä tunnustuksesta.

Pirjo Hakanpää toimii mm.  kasvuluotsina sekä  TeamFinlandin ja YritysSuomi-palvelun "Kansainvälistymällä kasvua" – palveluja kehittävissä työryhmissä Satakunnassa.
Kollegoitaan palkitsemistilaisuudessa  kiittänyt Hakanpää oli iloinen myös siitä, että palkinto tuli tällä kertaa maakuntaorganisaatioon. "Hienoa, että porilainenkin voi saada tällaisen palkinnon", Hakanpää sanoi valintansa jälkeen.

Lisätiedot:

  • Ylijohtaja Marja Karvonen, p. 0295 022 111
  • Yksikön päällikkö Markku Jokela, p. 0295 022 045
  • Teknologia-asiantuntija Pirjo Hakanpää, p. 0295 022 036
     

Regional information