Navigeringsmeny
Pressmeddelanden 2015

Pressmeddelanden 2015

Pressmeddelanden 2015

Löydä yhteistyökumppani Venäjältä kulttuurin ja taiteen hankkeisiin! (Keski-Suomen ELY-keskus)

Haluaisitko tehdä mediataidetta venäläisten nuorten kanssa? Vai osallistua kansanmusiikkifestivaaleille Karjalassa? Löytyykö Venäjältä kiehtovia museokokoelmia? Kehitä oma ideasi 1.2.2016 mennessä ja tule mukaan suomalais-venäläiseen kulttuuriyhteistyöhön.

Suomalais-venäläisen kulttuurifoorumin avulla löydät sopivan yhteistyökumppanin taiteen ja kulttuurin hankkeisiin Venäjältä. Kumppania voivat etsiä foorumin kautta niin erilaiset organisaatiot, yhteisöt kuin yksittäiset toimijatkin. Mukana on sekä ammattilais- että harrastajatoimijoita. Yhteistyökumppanin etsintä on maksutonta.

Yhteistyökumppanin etsimisen Venäjältä käynnistät täyttämällä 1.2.2016 mennessä hanke-ehdotuslomakkeen. Lomake ja tarkemmat ohjeet: http://www.kultforum.org/fi/tervetuloa-suomalais-venalaisen-kulttuurifoorumin-hanketietokantaan  

Venäläiset yhteistyökumppaniehdokkaat selviävät touko-kesäkuun aikana ja saat itse päättää kenen kanssa aloitat keskustelut. Voit tuoda kulttuurifoorumin piiriin myös jo olemassa olevan yhteistyön ja neuvotella sen jatkosta foorumissa. Täytät vain hanke-ehdotuslomakkeen.

Sinulla on mahdollisuus osallistua 30.9.–1.10.2016 Tampereella järjestettävään kulttuurifoorumitapahtumaan ja neuvotella siellä venäläisen yhteistyökumppanisi kanssa tulkin avustuksella. Samalla pääset osallistumaan foorumin mielenkiintoisiin seminaareihin ja tapaamisiin, voit verkostoitua laajemmin muiden toimijoiden kanssa sekä pyytää hanke- ja rahoitusneuvontaa.  

Suomalais-venäläistä kulttuurifoorumitoimintaa toteuttavat yhteistyössä Suomen opetus- ja kulttuuriministeriö, Venäjän kulttuuriministeriö sekä Suomi-Venäjä-Seura

Lähde mukaan antoisaan yhteistyöhön ja ylläpidä kulttuuridialogia! Tee hanke-ehdotus 1.2.2016 mennessä!

Lisätiedot:

www.kultforum.org www.fb.com/kultforum/  #kultforum
Projektikoordinaattori Sisko Ruponen, sisko.ruponen(at)venajaseura.com, puh. (09) 693 8688, 040 841 0430


Regional information