Navigeringsmeny
Pressmeddelanden 2013

Pressmeddelanden 2013

Pressmeddelanden 2013

Kopsuontien tietyöt alkavat: sosiaalinen media mukaan viestintään (Uudenmaan ELY-keskus)

Kopsuontien parantamistyöt alkavat maanantaina 13.5. Viestinnän tukemiseksi hankkeelle on avattu facebook-sivu, jonka tarkoituksena on antaa asukkaille ja tienkäyttäjille ajantasaista tietoa hankkeen etenemisestä ja kommunikoida heidän kanssaan. Sivut löytyvät osoitteesta www.facebook.com/kopsuontie. 

 

Asikkalassa päällystetään kesällä 2013 noin 9,5 kilometriä Kopsuontietä (maantie 3132) välillä Huonpohja–Kalkkinen. Lisäksi tietä levennetään paikoin ja tien suurimpia korkeusvaihteluita tasoitetaan. Töiden etenemisestä tiedotetaan osoitteessa www.facebook.com/kopsuontie.

-       Sivujen tarkoituksena on antaa tienkäyttäjille ja muille kiinnostuneille ajantasaista tietoa hankkeen lähtökohdista ja etenemisestä. Työt tulevat etenemään vauhdilla toukokuun puolivälistä lähtien ja halusimme kokeilla, kuinka voisimme tiedottaa hankkeesta paremmin, säännöllisemmin ja monipuolisemmin, kertoo hankkeen projektipäällikkö Jaana Kalliolaakso

-       Sivusto antaa myös mahdollisuuden vuorovaikutukseen ihmisten kanssa. Sosiaalinen media on joustava tapa kommunikoida suoraan ihmisten kanssa, ja pystymme vastaamaan ihmisiä askarruttaviin kysymyksiin tarvittaessa nopeastikin, hän jatkaa.  

Sivut eivät vaadi kirjautumista, ja ne toimivat normaalilla verkkoselaimella. Tykkäämällä sivusta käyttäjä saa tiedot omaan Facebookin uutisvirtaansa. 

-       Kaikista merkittävistä liikennejärjestelyistä ja muutoksista tiedotetaan myös tieliikennekeskuksen kautta. Liikennejärjestelyt on myös merkitty selkeästi paikan päällä opastein. Facebook-sivu on siis lisäpalvelu, jonka kautta voi kysyä lisäkysymyksiä tai laittaa kommenttia, kertoo Kalliolaakso.

 

Uudenmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) toimii kohteen rakennuttajana. Rakennuttajakonsulttina ja työmaan valvojana toimii A-insinöörit Rakennuttaminen Oy ja urakoitsijana Destia Oy, joka vastaa työn toteutuksesta.

 

www.facebook.com/kopsuontie

 

Lisätietoja:

  • projektipäällikkö Jaana Kalliolaakso, Uudenmaan ELY-keskus, 0295 021 330, etunimi.sukunimi(at)ely-keskus.fi
  • rakennuttamisen projektipäällikkö Ari-Matti Ilkka, A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy, 0207 911 601, etunimi.sukunimi(at)ains.fi

Regional information