Navigeringsmeny
Tiedotteet 2016

Pressmeddelanden 2016

Pressmeddelanden 2016

Keskiviikkoiltana 11.5. alkavat päällystystyöt valtatiellä 8 Pitkämäen ja Raision välillä ja työt jatkuvat useilla muilla kohteilla (Varsinais-Suomen ELY-keskus)

Keskiviikkoiltana 11.5 alkavat päällystystyöt vt 8 moottoritiellä Pitkämäen ja Raision välillä. Tie on päällystettävällä osuudella nelikaistainen. Päällystystöitä tehdään kolmessa eri kohteessa sekä Turusta Raisioon että Raisiosta Turun suuntaan menevillä ajoradoilla, mutta toinen kaista on koko ajan liikenteen käytössä. Työmaan kohdalla on myös alennettu nopeusrajoitusta. Tällä kohteella liikennemäärät ovat päiväaikaan niin suuret, että liikennehaittojen minimoimiseksi työ tehdään yötyönä klo 18.00–06.00 välisenä aikana. Työt alkavat keskiviikkoiltana 11.5 kello 18.00 jälkeen. Päällystystyö kestää n. viikon. Yötyöstä huolimatta tielläliikkujien on kuitenkin syytä varautua liikenteen hidastumiseen tietyömaan läheisyydessä sekä liikenteen hetkelliseen pysäyttämiseen.

Tällä viikolla päällystystyöt jatkuvat edelleen myös Taivassalossa maantiellä 196 Taivassalon ja Lokalahden välillä, maantiellä 110 Kitulan kohdalla, maantiellä 2020 Mynämäen ja Tarvaisten välillä, maantiellä 12264 Paattisilla ja maantiellä 1933 Mynämäen keskustassa. Lisäksi työt alkavat keskiviikkona mt 183:lla Strömman ja Kemiön välillä . Näillä kohteella tie on päällystettävällä osuudella kaksikaistainen ja liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Paikalla on liikenteenohjaus. Töitä tehdään päiväaikaan. Tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin.

Työmaiden kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen. Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.

Kaikki kesän päällystyskohteet sekä lisää tietoa teiden päällystämisestä löytyy nettisivuiltamme. Viestimme aktiivisesti myös twitterissä @VarsinaisELY.

Lisätietoja: Varsinais-Suomen ELY-keskus, päällysteinsinööri Tero Ahokas, p. 040 503 8843 ja kunnossapitoasiantuntija Jukka Heikkilä, p. 040 727 6061


Regional information