Regional information

Nyheter 2022

Kerro näkemyksesi liikenneturvallisuuden ja kestävän liikkumisen edistämistyöstä Tampereen kaupunkiseudulla (Pirkanmaa)

Tällä kyselyllä kartoitetaan Tampereen kaupunkiseudun asukkaiden ja kuntapäättäjien näkemyksiä liikenneturvallisuuden sekä kestävän liikkumisen, eli jalankulun, pyöräilyn ja joukkoliikenteen käytön edistämistyön tueksi.

Kyselyn tarkoituksena on selvittää, mitä liikkumiseen liittyviä asioita pidetään tärkeinä ja miten liikkumisen turvallisuutta ja vähäpäästöisyyttä tulisi edistää.

Kuntapäättäjiltä kysytään lisäksi liikenneturvallisuuden ja kestävän liikkumisen edistämisen painoarvoista nykyisessä päätöksenteossa sekä kehittämistarpeista.

Kysely liittyy Tampereen kaupunkiseudun kestävän ja turvallisen liikkumisen suunnitelman laadintaan. Selvitystä tekee Pirkanmaan ELY-keskus yhdessä Tampereen kaupunkiseudun kuntien (Tampere, Lempäälä, Pirkkala, Kangasala, Ylöjärvi, Nokia, Vesilahti ja Orivesi) ja kuntayhtymän kanssa.

Toivomme, että vastaat kyselyyn riippumatta siitä, minkä ikäinen olet ja millä tavoin tai missä päin Tampereen seutua asut ja liikut. Kyselyssä ei ole oikeita tai vääriä vastauksia, vaan toivomme vastauksia sinun oman kokemuksesi ja näkemyksesi pohjalta. Kyselyyn vastataan anonyymisti. Kyselyn arvioitu vastausaika on 5-10 minuuttia.

Kyselyyn voi vastata 21.-30.11.2023 välisenä aikana seuraavasta linkistä:
https://forms.office.com/e/eWgZLH9YNn

Lisätietoja antavat:
Leena-Maria Mäntylä, Pirkanmaan ELY-keskus,
[email protected]
      
Laura Mansikkamäki, AFRY Finland Oy,
[email protected]