Kaakkois-Suomen ELY-keskus on avoinna arkisin klo 8.00–16.15

Puhelinvaihde: 0295 029 000 

Puhelujen hinnat

Kirjaamo
kirjaamo.kaakkois-suomi@ely-keskus.fi

Postiosoite 
PL 1041, 45101 Kouvola

Käyntiosoite
Kouvola
Salpausselänkatu 22  
Lappeenranta  
Kauppakatu 40 D

ELY-keskusten asiantuntijahaussa voi hakea yhteystietoja asiasanalla tai palvelulla. Henkilöiden nimillä ei voi hakea, sillä useimmissa asioissa ja palveluissa yhteydenottoihin vastaavat asiakaspalvelukeskukset; ne ovat tavoitettavissa aina virka-aikana. Yhteyttä voi ottaa myös puhelinvaihteen kautta.

Muuta ajankohtaista

Uutiskirje ilmestynyt 17.6.2015

Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen uutiskirjeen pääkirjoituksessa: Tyytyväiset asiakkaat ovat ELY-keskusten vahvuus. Lue lisää tästä ja muista aiheista:  Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen uutiskirje 17.6.2015 


Maaseudun yritys- ja hanketukien haut avautuneet

Maaseudun yritys- ja hanketukien haku avautuu ensimmäistä kertaa sähköisenä. Suurin osa hauista on alkanut 11.5.2015, jolloin haettavaksi tulivat maaseudun yritystuet, osa yleishyödyllisistä investointi- ja kehittämishankkeista, tiedonvälityshankkeet,  valtakunnalliset koordinaatiohankkeet sekä maaseudun innovaatioryhmien (EIP) hankkeet.
Koulutushankkeiden sekä yhteistyötoimenpiteen mukaisten hankkeiden haku aukeaa kesäkuussa. Kesäkuussa aukeaa myös vesihuolto- ja kyläverkkoinvestointien haku. Päätöksenteko alkaa syksyllä.  Lue lisää (mavi.fi)

Lisää uutisia