Kaakkois-Suomen ELY-keskus on avoinna arkisin klo 8.00–16.15

Puhelinvaihde: 0295 029 000 

Puhelujen hinnat

Kirjaamo
kirjaamo.kaakkois-suomi@ely-keskus.fi

Postiosoite 
PL 1041, 45101 Kouvola

Käyntiosoite
Kouvola
Salpausselänkatu 22  
Lappeenranta  
Kauppakatu 40 D

ELY-keskusten asiantuntijahaussa voi hakea yhteystietoja asiasanalla tai palvelulla. Henkilöiden nimillä ei voi hakea, sillä useimmissa asioissa ja palveluissa yhteydenottoihin vastaavat asiakaspalvelukeskukset; ne ovat tavoitettavissa aina virka-aikana. Yhteyttä voi ottaa myös puhelinvaihteen kautta.

Muuta ajankohtaista

Maaseudun yritys- ja hanketukien haut avautuvat 11.5.2015

Maaseudun yritys- ja hanketukien haku avautuu ensimmäistä kertaa sähköisenä. Suurin osa hauista alkaa 11.5.2015, jolloin haettavaksi tulevat maaseudun yritystuet, osa yleishyödyllisistä investointi- ja kehittämishankkeista, tiedonvälityshankkeet,  valtakunnalliset koordinaatiohankkeet sekä maaseudun innovaatioryhmien (EIP) hankkeet.
Koulutushankkeiden sekä yhteistyötoimenpiteen mukaisten hankkeiden haku aukeaa kesäkuussa. Kesäkuussa aukeaa myös vesihuolto- ja kyläverkkoinvestointien haku. Päätöksenteko alkaa syksyllä.  Lue lisää (mavi.fi)

Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen uutiskirje

Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen tuorein uutiskirje on julkaistu 24.4.2015. Pääkirjoituksen aiheena on tieverkon kunto ja siihen liittyvät korjausvelka ja määrärahat. Muita uutiskirjeen aiheita ovat muun muassa ympäristölupavelvollisten laitosten valvonta ja TE-palvelujen yritysyhteistyö. Lue uutiskirje

Päivä johtajana Kaakossa 7.10.2015 - Ilmoittaudu mukaan 31.5.2015 mennessä!

Päivä Johtajana -tempauksessa eri organisaatioiden johtajat, esimiehet, päälliköt ja yrittäjät tarjoavat 17–24-vuotiaalle kaakkoissuomalaiselle nuorelle mahdollisuuden tutustua yhden päivän ajan johtajuuteen, yrittäjyyteen, vastuukantamiseen työelämässä ja itseä kiinnostavan toimialan eri ammatteihin. Päivä Johtajana on sinulle yksi tavallinen työpäivä, mutta nuorelle
ainutlaatuinen kokemus.   Lue lisää

Lisää uutisia