Aluekehittäminen - Keski-Suomi

Keski-Suomen ELY-keskuksen aluekehittämisen keskeiset tavoitteet on kirjattu hallituskausikohtaiseen strategiseen tulossopimukseen. Se perustuu ohjaavien hallinnonalojen yhdessä laatimaan strategia-asiakirjaan sekä Keski-Suomen maakuntasuunnitelmaan ja maankuntaohjelmaan ja niiden toteuttamissuunnitelmiin. Keski-Suomen ELY-keskus toteuttaa siis strategia-asiakirjan kansallisia linjauksia ottaen huomioon oman alueen erityispiirteet ja olosuhteet.

Keski-Suomen ELY-keskuksen tulosohjaukseen liittyvät strategiset ja toiminnalliset tulossuunnitelmat löytyvät Suunnittelun ja seurannan asiakirjat -sivulta.

Sektorikohtaiset strategiat ja ohjelmat

Takaisin

Virtaa kinttaisiin - hyvemmän työelämän puolesta!

Virtaa kinttaisiin - hyvemmän työelämän puolesta!

Pienikuva Ladannut Virpi Vaarala, 15.1.2015 14:58
Keskiarvo (0 Ääniä)
Lapin ELY-keskuksen ESR-rahoitteinen Laatua ja tuottavuutta Lapin työelämään -projektin on päättymässä. Päätöstapahtuma järjestetään 3. helmikuuta Rovaniemellä. Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin.

Tapahtumassa kuulet yrittäjien omia kokemuksia yrityskehittämisestä, saat tietoa työnohjauksesta oman työsi kehittämisessä, kuulet digitalisaatiosta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista ja pääset herättelemään omaa sisäistä innovaattoriasi asiantuntijoiden johdolla. Päivän aikana voit tutustua myös Lapin työelämän kehittäjiin ja verkostoihin.

Tervetuloa mukaan!
Aiheet: Elinkeinot Alueet: Lappi Tiedoteaiheet: Yritystoiminta
Tagit: esite uutinen kutsu