Navigointivalikko
Yrityksen kansainvälistyminen - ingressi

Yrityksen kansainvälistyminen

ELY-keskukset tarjoavat osana Team Finland -verkostoa kansainvälistymispalveluja kasvu- ja kansainvälistymishaluisille pk-yrityksille.

ELY-keskuksen tarjoamia palveluita vientiä aloittavalle yritykselle ovat

  • vienti- ja kansainvälistymisneuvonta
  • kansainvälistymisen rahoitusneuvonta ja -tuki
  • ohjaus eri tietolähteisiin ja yhteistyökumppaneiden palveluihin
  • kansainvälistymistapahtumat.

Yhteydenotto Team Finland -palveluun tapahtuu verkkopalvelun yhteydenottolomakkeella tai ottamalla yhteyttä Team Finland - kasvu- ja kansainvälistymiskoordinaattoriin, joka avaa oven niin ELY-keskuksen kuin muidenkin Team Finland -organisaatioiden palveluihin. Me etsimme asiakkaan tarpeeseen parhaiten vastaavan asiantuntijan tai palvelun. Toimimme tiiviissä yhteistyössä myös alueellisten kehittämisyhtiöiden, kauppakamarien ja yrittäjäjärjestöjen kanssa.


Alueellista tietoa


TIETOA ALUEELTA

Yrityksen kansainvälistyminen - Keski-Suomi

Yritysten innovaatiotoiminta ja kansainvälistyminen ovat osa Keski-Suomen  ELY-keskuksen strategisia painotuksia. Keski-Suomen ELY-keskus on osa Team Finland verkostoa.

 

Team Finland-päivä Helsingissä 24.8.2017 (YouTube, 6.03 min)

Horisontti 2020

EU:n puiteohjelma on nimeltään Horisontti 2020, ja siitä rahoitetaan eurooppalaisia tutkimus- ja innovointihankkeita vuosina 2014–2020 yhteensä 70,2 miljardilla eurolla. Komission tavoitteena on luoda Horisontin avulla Eurooppaan kasvua ja uusia työpaikkoja sekä parantaa eurooppalaisten yritysten asemaa globaalissa kilpailussa.
 

Afrikka-roadshow aineistoa

 
Keski-Suomen ELY-keskuksessa pidettiin 30.8.2017 Afrikan liiketoimintamahdollisuuksista kiinnostuneille yrityksille infotilaisuus.
 
Roadshow Jyväskylä videolla (YouTube, 5.53 min)
 
Finnpartnership ja Finnfund (pdf, 1,7 Mt)
Valtra Africa (pdf, 1,5 Mt)