Kuvassa valmentaja Merja TakamäkiKuvassa valmentaja Virpi Ilmakangas

Itsensä johtaminen - klinikka

Venyykö työaikasi monesti yli 40 tuntiin viikossa? Tuntuuko, että käsissäsi on usein liiankin monta erilaista palloa pyöriteltävänä? Tuleeko eteesi jatkuvasti kiireellisiä työtehtäviä? Onko työn ja vapaa-aikasi raja hämärtynyt? 

Lapin ELY-keskus järjestää maksuttoman etävalmennuksen Lapin alueen yrittäjille ja heidän työntekijöilleen 28.9.22 klo 9.00-12.00, jossa tarjotaan välineitä ja tukea oman työn johtamisen taitoihin sekä töiden tehokkaaseen organisointiin.

Valmennuksen avulla sinun on helpompi priorisoida erilaiset työtehtävät ja aikaa jää enemmän vapaa-aikaan sekä työstä palautumiseen. Autamme sinua myös kirkastamaan tavoitteitasi ja pääsemään lähemmäksi niitä.

Yhteisen tilaisuuden jälkeen sinulla on mahdollisuus varata tunnin mittainen henkilökohtainen keskusteluaika, jossa keskitytään sinulle ajankohtaisimpaan aiheeseen.

Kuvassa valmentajat Merja Takamäki ja Virpi Ilmakangas. 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

 • Mitä: Itsensä johtaminen - klinikka. Kouluttajina Virpi Ilmakangas ja Merja Takamäki, Valmennustrio Oy.

  Milloin: Teams- yhteydellä järjestettävä tilaisuus 28.9.2022 klo 9.00-12.00, yrityskohtaiset yhden tunnin (1 h) valmennusajat sovitaan kouluttajan kanssa yhteisen tilaisuuden jälkeen. 

  Kustannus: Palvelu on maksuton yrityksille ja se lasketaan De minimis - tueksi. 

  Kenelle: Lappilaisille mikro- ja pk-yrityksille. 

  Palvelu on osa Lapin ELY-keskuksen Verkostosta elinvoimaa yrityksille - SYP 2.0 - ESR-hanketta. 

 • Ilmoittautuminen oheisen linkin kautta 23.9.22 mennessä: Itsensä johtamisen klinikan ilmoittautumiseen

 • Mikäli sinulla herää mitään kysyttävää, voit olla yhteydessä joko Olli Lehtoniemeen tai Marjaana Hämäläiseen, [email protected]

   

Muualla verkossa

Tutustu kouluttajiin alla

 • Työyhteisövalmentaja, ratkaisukeskeinen työnohjaaja
  Työyhteisöjen valmentaminen ja kehittäminen ovat Merjan intohimoa. Merja on loistava johtamisen ja kehittämisen innovaattori, ja ratkaisukeskeisellä otteellaan saan asiakkaiden haasteita ratkaistua yhteistyössä heidän kanssaan.

  Ennen valmentajan uraa hän teki viidentoista vuoden ajan Business Controllerin töitä isojen yritysten näköalapaikoilla toimien johdon ja avainhenkilöiden sparraajana. Hänellä on vahva tiedolla johtamisen kokemus.

  Kuvassa valmentaja Merja Takamäki

 • Työyhteisövalmentaja, työnohjaaja
  Virpillä on pitkä kokemus työntekijöiden hyvinvoinnin tukemisesta ja työhyvinvoinnin kehittämishankkeista. Hän valmentaa säännöllisesti yritysten johtajia, esihenkilöitä ja työntekijöitä. Virpi toimii myös itsekin yrittäjänä, joten aiheet ovat hyvin tuttuja hänelle.

  Virpi osaa puhua käytännönläheisesti ja antaa yrittäjille konkreettisia vinkkejä parempaan jaksamiseen. Hän on innostava ja kokenut valmentaja, jonka ydinosaamista on oman hyvinvoinnin kehittäminen.

  Kuvassa valmentaja Virpi Ilmakangas

Päivitetty: 02.09.2022