"Haluaisin rekrytoida maahanmuuttaneen, mutta..." Työelämän haasteita ja ratkaisuja

Tervetuloa tapahtumamme keskiviikkona 5.6.2024 klo 8.30–13.00! Kokoamme yhteen yritykset, työnantajat, työelämän kehittäjät ja kaikki muut aiheesta kiinnostuneet keskustelemaan maahanmuuttaneiden rekrytoinnista.

Monelle työnantajalle maahanmuuttaneen palkkaaminen olisi vastaus työvoimatarpeisiin ja rikastuttaisi myös työyhteisöä. Mutta miksi tätä mahdollisuutta ei käytetä enemmän?

Lämpimästi tervetuloa mukaan keskustelemaan rekrytoinnin haasteista ja siitä, minkälaisia ratkaisuja voimme niihin yhdessä löytää.Tapahtuma järjestetään Helsingin Ravintola Tapahtumatalo Bankissa (Unioninkatu 22) ja se myös striimataan.  Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.

Katso tästä tapahtuman ohjelma kokonaisuudessaan.

Tapahtuman järjestäjinä toimivat Uudenmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen valtakunnalliset ESR+ -koordinaatiohankkeet Tulevaisuuden työmarkkinat ja Kumppanina kotoutumisessa. Seuraathan myös hankkeiden LinkedIn-sivuja (Tulevaisuuden työmarkkinat & Kumppanina kotoutumisessa), joissa jaamme lisätietoa tapahtumasta ja jatkamme keskustelua maahanmuuttaneiden rekrytointiin liittyen.

 

                                                       

 

Uppdaterad: 17.05.2024