Navigointivalikko
UUD Koronatilanteen työllisyysvaikutukset

Koronatilanteen työllisyysvaikutukset - Uusimaa

Uudenmaan ELY-keskus julkaisee viikoittain kuntatason työllisyyden prosessitietoja koronaviruksen vaikutuksista. Tiedot eivät ole virallista tilastotietoa, eivätkä ne siten ole verrannollisia virallisiin julkaisuihin, kuten esimerkiksi työllisyyskatsauksiin. Tiedot ovat peräisin TE-hallinnon URA-asiakastietojärjestelmästä. Alle viiden tiedot ovat salassapitosäännön alaisia.

Yhteydenotot

[email protected]

Kuntakohtainen koronaseuranta ja työllisyyden kuntakokeiluiden kohderyhmän seuranta

Viikosta 37 eteenpäin julkaistavien päivitysten osalta julkaistavia tietoja on muutettu aiemmasta. Seurantaan on lisätty toiselle välilehdelle myös tiedot Uudenmaan alueella olevien työllisyyden kuntakokeiluiden kohderyhmästä sekä TE-toimiston vastuulle jäävistä työnhakijoista Uudellamaalla. Seuranta toteutetaan viikoittain.

Viikkojen 21-36 seurannat löytyvät nuorten työttömyyden seurannan alapuolelta.

Nuorten työttömyyden seuranta

Viikosta 37 eteenpäin viikolle 49 asti julkaistaan myös seuranta nuorten (alle 30-vuotiaat) työttömyystilanteesta Uudellamaalla. Seurannan toteuttaminen on päättynyt vuoden 2020 lopulla.

Kuntakohtainen koronaseuranta

Viikosta 21 eteenpäin julkaistavien tietojen osalta tietojen julkistaminen on yhtenäistetty valtakunnallisesti, ja tiedot julkaistaan samankaltaisina kaikilla ELY-alueilla. Nyt julkaistut tiedot voivat siten poiketa hieman aiemmin julkaistuista tiedoista. Samalla julkaistavien tietojen määrä on pienentynyt.

Päivitetty: 24.05.2022