Navigointivalikko
Uutiset 2017

Uutiset 2017

Uutiset 2017

Work Pilots -mobiilipalvelu avaa ovia työelämään (Kaakkois-Suomi)

Work Pilots on kotimainen mobiilipalvelu, joka antaa matalan kynnyksen mahdollisuuden arvokkaan työkokemuksen kartuttamiseen ja apua arkeen ja kiireeseen. Palvelu yhdistää helposti ja luotettavasti lyhytkestoista apua tarvitsevat kotitaloudet ja organisaatiot työn tekijöihin. Palvelussa sitoudutaan vain yhteen keikkaan kerrallaan ja palvelu hoitaa maksuliikenteen, sopimukset ja verot.

Work Pilots on syntynyt halusta purkaa turhat esteet työmahdollisuuksien tieltä ja antaa mahdollisimman monelle tilaisuus arvokkaan työkokemuksen kartuttamisen. Palvelu ehkäisee harmaata taloutta huolehtimalla automaattisesti sopimuksesta ja veroista.

Emelia sai keikan ikkunanpesuun

ELY-keskuksessa työskentelevän korkeakouluharjoittelija Noora Vauhkosen järjestämänä pääsimme tutustumaan yhteen Work Pilots -keikkaan Kouvolassa kiinteistönvälitysliikkeessä. Tarjolla olleeseen kolmen tunnin mittaiseen ikkunanpesutyöhön oli tullut hakemuksia 16 ja keikan sai 16-vuotias lähihoitajaopiskelija Emelia Lanki.

Emelia kertoi, että hän on hakenut muutamaan paikkaan Work Pilotsin kautta ja tämä keikka oli ensimmäinen, johon tärppäsi. Emelia oli kuullut Work Pilotsista koululla pidetyssä esittelyssä.


Työhön oli helppo ryhtyä kun sopimusasiat hoituivat sovelluksen kautta.


Emelian palkannut yrittäjä, LKV Harri Vauhkonen ja korkeakouluharjoittelija Noora Vauhkonen vastaanottivat Emelian työpaikalla

Lue lisää:

http://www.workpilots.fi

Teksti ja kuvat: Tuija Närhi


Alueellista tietoa