Navigointivalikko
Uutiset 2017

Uutiset 2017

Uutiset 2017

Hyvä työelämä -sivusto on auki! (Etelä-Savo)

Hyvatyoelama.fi -sivustolle on kerätty paikallisia hyviä käytäntöjä sekä tietoa työelämän laadun, tuottavuuden, työturvallisuuden ja työterveyden kehittämisestä. Maakunnallisista sivustoista on tällä hetkellä valmiina Etelä-Savon ja Pohjois-Pohjanmaan sivustot. Valtakunnallisista linkeistä löytyvät puolestaan valtakunnallisten työelämän kehittämisverkostojen linkit.

Hyvatyoelama.fi-sivusto on tehty maakunnan työelämäverkostojen toiveiden mukaan. Sivusto on julkinen ja sitä muokataan jatkuvasti. Siihen liittyvät myös some-kanavat, esimerkiksi Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, LinkedIn ja Periscope.

Sivustossa on yhteydenottolomake, jonka kautta voi ilmaista kiinnostuksensa tulla mukaan työelämäverkostoihin eli Etelä-Savon Tyhy-verkostoon ja Työelämä2020-verkostoon. Tätä kautta voi päästä myös postituslistalle ja saada lisää tietoa työelämän kehittämisen paikallisista tapahtumista ja koulutuksista. Seuraava verkostojen tapahtuma on Tyhy-verkoston järjestämä maksuton Innostuksen iltapäivä -seminaari Mikkelissä 20.4.2017.

Sivuston ylläpitäjät ottavat mielellään palautetta sivustosta. Samalla verkostoon ovat tervetulleita kaikki uudet jäsenet mukaan!

Linkit:

Verkkosivusto: http://hyvatyoelama.fi/etelasavo

Facebook: Hyvä Työelämä Etelä-Savossa

Twitter:@hyvatyoelamaES

YouTube: hyvä työelämä

Instagram: hyvä työelämä

Lisätietoja:

Työstä tuottavuutta ja hyvinvointia – Etelä-Savo -hanke
Minna Lehesvuori, 0295 024 097, minna.lehesvuori(at)ely-keskus.fi

Etelä-Savon Työpaikkojen työhyvinvointi -verkosto (Tyhy-verkosto)
Tarja Kyllönen, 050 5694 777, tarja.kyllonen(at)bisneskoutsi.fi

Etelä-Savon Työelämä2020-verkosto
Pekka Sillanpää, 029 502 4088, pekka.sillanpaa(at)ely-keskus.fi

                             

                     

 


Alueellista tietoa