Navigointivalikko
Tiedotteet 2019

Suosittu Work in Lapland -rekrytointitapahtuma järjestetään jälleen ensi syksynä (Lappi)

Work in Lapland on Euroopan laajuinen, verkossa tiistaina 3.9.2019 toteutettava osallistujille täysin ilmainen rekrytointitapahtuma, joka kokoaa yhteen pohjoisen matkailualan ja sitä tukevien alojen työnantajat sekä eri maista rekisteröityneet työnhakijat. Jo kolmatta vuotta peräkkäin järjestettävä suosittu tapahtuma on osa European Job Days -tapahtumia, joita järjestetään Euroopan laajuisesti.

Päivä toteutetaan jälleen konseptilla, jossa työnhakijat eri puolilta Eurooppaa ja Pohjois-Suomen työnantajat kohtaavat verkkotapahtumassa rekisteröidyttyään englanninkieliselle verkkoalustalle. Rekisteröitymällä tapahtumaan hyvissä ajoin yritys saa kansainvälistä näkyvyyttä kymmenissä eri maissa.Hakemuksia yrityksen avoimiin työpaikkoihin voi tulla alustan kautta koko hakuajan, ei pelkästään tapahtumapäivänä.

Viime vuonna tapahtuma tavoitti kymmeniä yrityksiä, joissa oli avoinna lähes 500 eri työpaikkaa. Noin 1700 työnhakijaa osallistui viime vuoden tapahtumaan yli 30 eri maasta ja tapahtumapäivään mennessä yritykset saivat yli 3200 työhakemusta eri puolilta Eurooppaa. Työnantaja, rekisteröidy ja avaa työpaikkailmoituksesi jo tänään ja löydät yritykseesi osaavia työntekijöitä hyvissä ajoin ennen tulevan talvisesongin alkua!

Työnhakijat saavat tapahtuman kautta tietoa alan yrityksistä ja niiden tarjoamista työmahdollisuuksista sekä asumisesta ja työnteosta Lapissa. Tapahtumapäivänä pääset keskustelemaan yritysten edustajien kanssa ja voit saman tien järjestää itsellesi myös työpaikkahaastattelun. Tervetuloa mukaan verkossa järjestettävään rekrytointitapahtumaan!

Lisätietoa:

eojd@te-toimisto.fi

https://www.europeanjobdays.eu

https://www.europeanjobdays.eu/en/events/work-lapland

Tapahtuma on osa EURES (European Employment Services) -verkoston toimintaa ja sitä koordinoivat Lapin, Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan  TE-toimistot yhteistyössä Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen Työvoiman liikkuvuus Euroopassa -hankkeen kanssa.


Alueellista tietoa