Navigointivalikko
Tiedotteet 2019

Suomalais-venäläisen kulttuurifoorumin yhteistyökumppanihaku 2019

Yhteistyökumppanihaku on avoin kaikille
Suomalais-venäläisen kulttuurifoorumin avulla löydät sopivan yhteistyökumppanin taiteen ja kulttuurin hankkeisiin Venäjältä. Partneria voivat etsiä yhtä hyvin taidegalleria, teatteri, orkesteri, peruskoulu, yliopisto, kirjasto, kansalaisjärjestö tai matkailuyritys, myös yksittäiset toimijatkin. Mukana on sekä ammattilais- että harrastajatoimijoita. Yhteistyökumppanin etsintä on maksutonta.

Foorumiin hakeminen on helppoa
Yhteistyökumppaniksi hakeminen käynnistyy tutustumalla venäläisten tekemiin hanke-ehdotuksiin osoitteessa http://kultforum.org/fi/hankkeet-ja-haku ja täyttämällä vastauslomake 31.5.2019 mennessä. Voit myös tehdä oman hanke-ehdotuksen, mikäli venäläisten ehdotuksien joukosta ei löydykään sopivaa.

Suomalais-venäläinen kulttuurifoorumi - kohtaamis- ja verkostoitumispaikka
Tulan kaupungissa Venäjällä 26.–29.9. järjestettävä XX suomalais-venäläinen kulttuurifoorumi tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden neuvotella venäläisen yhteistyökumppanin kanssa tulkin avustuksella. Lisäksi foorumin istunnoissa ja seminaareissa pohditaan kulttuurikentän ajankohtaisia kysymyksiä, verkostoidutaan sekä tutustutaan Tulan monipuoliseen kulttuuritarjontaan.
Kulttuurifoorumiin osallistuneet hankeneuvottelijat voivat hakea starttirahoitusta yhteishankkeen käynnistämiseen foorumin jälkeen https://www.kultforum.org/fi/rahoitusmahdollisuuksia.

Suomi-Venäjä-Seura on kulttuurifoorumin pääjärjestäjä yhteistyössä Suomen opetus- ja kulttuuriministeriön ja Venäjän kulttuuriministeriön kanssa, jotka rahoittavat kulttuurifoorumin toimintaa. ELY-keskukset hoitavat alueellista tiedotusta sekä osallistuvat foorumin organisointiin suomalais-venäläisessä työryhmässä.

 

Lisätiedot: www.kultforum.org  

Olga Kauppinen  
projektipäällikkö
Suomi-Venäjä-Seura 
[email protected]
puh. +358 45 7732 4445


Alueellista tietoa