Navigointivalikko
Tiedotteet 2016

Tiedotteet 2016

Tiedotteet 2016

Riihikoskella kantatiellä 41 (Aura-Huittinen) uusitaan alkuviikolla tierumpu ja liikenne ohjataan töiden ajaksi kiertotielle (Varsinais-Suomi, Satakunta)

Kantatiellä 41 Riihikoskella joudutaan uusimaan tierumpu välittömästi sortumavaaran vuoksi. Tie katkaistaan liikenteeltä töiden ajaksi ja ohjataan kiertotielle. Liikenne ohjataan kulkemaan maantien 2255 (Riihikoski-Karhunoja), mt 12451 (Pöytyä) ja mt 2250 (Tarvasjoki-Pöytyä) kautta. Kiertoreitti on n. 8 km pitkä. Työt käynnistyvät maanantaina 4.7. klo 7 ja ne pyritään saamaan valmiiksi 6.7. klo 22 mennessä. Myös linja-autoliikenne ohjataan kiertotielle, minkä vuoksi kantatien 41 Riihikoski th:n pysäkki Huittisten suuntaan on pois käytöstä töiden aikana. Työt hankaloittavat Turun suunnasta OKRA -maatalousnäyttelyyn suuntautuvia matkoja.

Rumputöitä ei voida aloittaa aiemmin, sillä uusi rumpu saadaan vasta viikonloppuna. Tierummun uusimista ei voida myöskään lykätä OKRA -maatalousnäyttelyn jälkeiseen ajankohtaan, sillä tiellä on välitön sortumisvaara. Rumpu on 6 metrin syvyydessä ja on 45 metriä pitkä, joten työtä ei voida tehdä toinen puoli kerrallaan, vaan tie on suljettava kokonaan. Työhön menee myös perusrummunvaihtoa pidempi aika. Töiden ajankohta on valitettavan huono OKRA -maatalousnäyttelyyn menijöiden kannalta, mutta työt pyritään saamaan mahdollisimman nopeasti valmiiksi. Pahoittelemme töistä aiheutuvaa liikennehaittaa tielläliikkujille.

Turku-Huittinen-Tampere pikavuoroliikenne ottaa Huittisten ja Tampereen suuntaan menevät matkustajat kyytiin tilapäisesti Nesteen huoltoasemalta, säiliöautojen tankkauspisteen lähettyviltä.

Kiertotie kartalla:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LISÄTIETOJA

- Varsinais-Suomen ELY-keskus: aluevastaava Veijo Niittynen, p. 0400 789 660

- urakoitsijana toimiva YIT Oy: työmaapäällikkö Mia Östergård, p. 040 868 4710


Alueellista tietoa