Navigointivalikko
Tiedotteet 2016

Tiedotteet 2016

Tiedotteet 2016

Kajaanin seudun joukkoliikenteen aikataulutiedot saatavilla internetistä (Kainuu)

Kajaanin seudun joukkoliikenteen aikataulutiedot ovat saatavilla internet – sivustoilta ja Kajaanin seudun joukkoliikenteen Facebook-sivuilta. Facebook-sivujen kautta tiedotetaan joukko-liikenteessä tapahtuneista muutoksista ja ajankohtaisista asioista.


Matka.fi –palvelu
Valtakunnallisesta Matka.fi-palvelusta löytyvät Kajaanin seudun joukkoliikenteen 10.8.2016 asti voimassa olevat aikataulutiedot pysäkin tarkkuudella. Lisäksi palvelusta voi hakea koko maan linja-auto-, juna- ja lentoliikenteen aikatauluja ja reittitietoja. Liikenneviraston toteuttamaa palvelua kehitetään paraikaa, ja uusi versio on tarkoitus julkaista vuoden 2017 alussa. Kehitysprojektin etenemistä voi seurata osoitteessa www.digitransit.fi.


Kajaanin seudun joukkoliikenteen internet-sivusto
Kajaanin seudun joukkoliikenteen internet-sivuilta löytyvät Kajaanin kaupunkiliikenteen ja Kajaanin seutuliikenteen kesäaikataulut (voimassa 10.8.2016 asti). Seutuliikenteestä on saatavilla myös aikataulukirja sähköisessä muodossa. Lisäksi sivuilla on saatavilla muutakin tietoa kuten reittikartat sekä matkalippujen hinnat.


Kajaanin seudun joukkoliikenteen Facebook-sivusto
Aikataulutiedot ovat saatavilla myös Kajaanin seudun joukkoliikenteen Facebook-sivuilta. Facebook-sivujen kautta tiedotetaan joukkoliikenteessä tapahtuneista muutoksista ja ajankohtaisista asioista nopeasti.

Kajaanin seudun joukkoliikenne – nimeä käytetään Kainuun maakunnan alueella liikennöitävästä joukkoliikenteestä, jonka hankkivat Kajaanin kaupunki ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus. Kajaanin seudun joukkoliikenne koostuu Kajaanin kaupunkiliikenteestä (linjat 1-7) sekä Kajaanin seutuliikenteestä (linjat 11–40). Seutuliikenteen vuorot liikennöivät Kajaanista Sotkamoon ja Kuhmoon, Paltamoon ja Puolangalle sekä Ristijärvelle, Hyrynsalmelle ja Suomussalmelle. Lisäksi osa seutuliikenteen vuoroista on Kajaanin, Paltamon ja Sotkamon sisäistä liikennettä.

Lisätietoja:

Joukkoliikenneasiantuntija Samuli Kallio, Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus, puh. 0295 038 252,

www.matka.fi
www.kajaani.fi/liikenneyhteydet
www.facebook.com/kajaaninseudunjoukkoliikenne


Alueellista tietoa