Navigointivalikko
Tiedotteet 2014

Tiedotteet 2014

Tiedotteet 2014

Vesihuoltoon ja jätevesineuvontaan haettavissa avustuksia Pirkanmaalla (Pirkanmaan ELY-keskus)

Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) myöntää valtion harkinnanvaraisia avustuksia vesihuoltoon ja haja-asutusalueiden jätevesineuvontaan Pirkanmaan alueelle vuodelle 2015. Avustuksia myönnetään edellyttäen, että valtio osoittaa vuoden 2015 talousarviossa niihin määrärahat.

Avustuksia voidaan myöntää yhdyskuntien vedenhankintaan ja viemäröintiin sekä jätevesien käsittelyä ja sen yhteydessä syntyvän lietteen hyötykäyttöä varten. Avustusta voidaan myöntää myös pohjavesialueiden suojelusuunnitelman laatimiseen ja päivittämiseen.

Avustusta voidaan myöntää yksityisille kiinteistönomistajille tarkoitettuihin neuvontatilaisuuksiin ja tapahtumiin, muuhun yleisneuvontaan sekä kiinteistöllä tapahtuvaan neuvontaan.

Hakemuslomakkeet ja lisätietoja avustuksista löytyvät  www.ely-keskus.fi -sivustolta  kohdasta ely-keskus.fi (etusivu) > Palvelut > Rahoitus ja avustukset > Ympäristö > Rahoitus ja avustukset – Ympäristövastuualue.

Avustushakemukset tulee toimittaa viimeistään 30.11.2014 Pirkanmaan ELY-keskukselle sähköpostitse osoitteella kirjaamo.pirkanmaa(at)ely-keskus.fi tai postitse osoitteella Pirkanmaan ELY-keskus, kirjaamo, PL 297, 33101 Tampere.

Hakulomakkeita saa myös Pirkanmaan ELY-keskuksesta, Yliopistonkatu 38, Tampere.

Lisätietoja:

Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus:
vesihuoltoinsinööri Jukka Lahti, puh. 0295 036 348, jukka.lahti@ely-keskus.fi


Alueellista tietoa