Navigointivalikko
Tiedotteet 2014

Tiedotteet 2014

Tiedotteet 2014

ELY-keskusten vastuualuejohtajat valittu (Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus)

Työ- ja elinkeinoministeriö, ympäristöministeriö ja Liikennevirasto ovat valinneet ELY-keskusten vastuualuejohtajat seuraavalle viisivuotiskaudelle.  Nykyisten johtajien viisivuotiskausi päättyy kuluvan vuoden lopussa.

  Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen elinkeinot, työvoima ja osaaminen -vastuualueen johtajana jatkaa agronomi Leila Helaakoski. Nimityksen teki työ- ja elinkeinoministeriö.
     
  Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen liikenne ja infrastruktuuri –vastuualueen johtajana jatkaa diplomi-insinööri Matti Räinä. Nimityksen teki Liikennevirasto.
     
  Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen ympäristö- ja luonnonvarat –vastuualueen johtajaksi on valittu diplomi-insinööri Jonas Liimatta. Liimatta on aikaisemmin työskennellyt mm. Arizona Chemical Oy:n tehtaanjohtajana Oulussa sekä Neste Oil Oyj:ssä useissä johto- ja esimiestehtävissä. Nimityksen teki ympäristöministeriö. Liimatta seuraa vastuualuejohtajan tehtävässä eläkkeelle jäävää johtaja Heikki Aronpäätä.  

 

Vastuualuejohtajien valinnan jälkeen käynnistyy syksyn kuluessa Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen ylijohtajan valinta vuoden 2015 alusta käynnistyvälle viisivuotiskaudelle. Työ- ja elinkeinoministeriö nimittää ylijohtajan nyt valittujen vastuualuejohtajien joukosta.


Alueellista tietoa