Navigointivalikko
Tiedotteet 2014

Tiedotteet 2014

Tiedotteet 2014

E18 moottoritiellä päällystystöitä Turun ja Paimion välillä eri kohteissa 4.6. alkaen

E18 moottoritiellä eli valtatiellä 1 päällystetään tietä uudelleen Skanssin, Raadelman, Hepojoen ja Tammisillan kohdilla yhteensä viidessä eri kohteessa. Kohteiden pituudet vaihtelevat 1,0 – 5,0 km:n välillä. Työt kestävät n. viikon ja alkavat Tammisillan kohdalta. Nämä kohteet tehdään päiväaikaan kuitenkin siten, että työt alkavat aamulla vasta aamuruuhkien jälkeen klo 9.00. Tie on päällystettävillä osuuksilla nelikaistainen. Päällystystöitä tehdään sekä ajoradan oikeanpuoleisella kaistalla (1-kaista) että ohituskaistalla (2-kaista) kumpaankin suuntaan kuitenkin siten, että toinen on kaista koko ajan liikenteen käytössä. Tästä huolimatta tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin, koska liikennemäärät tiellä ovat suuret.

Työmaan kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen.

Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.

Kaikki kesän päällystyskohteet sekä lisää tietoa teiden päällystämisestä löytyy päällystystyöt 2014 sivuilta.

Lisätietoja: Varsinais-Suomen ELY-keskus, päällysteinsinööri Tero Ahokas, p. 040 503 8843 ja kunnossapitoasiantuntija Jukka Heikkilä, p. 040 727 6061


Alueellista tietoa