Navigointivalikko
Uutiset 2015

Uutiset 2015

Uutiset

Palkkaturva-asiat keskitetään Uudenmaan ELY-keskukseen 1.1.2016 alkaen

Palkkaturva-asiat keskitetään valtakunnallisena tehtävänä Uudenmaan ELY-keskukseen 1.1.2016 alkaen. Keskittämisen tavoitteena on yhdenmukaistaa ja lyhentää palkkaturva-asioiden käsittelyaikoja sekä parantaa palkkaturvamenettelyn toimivuutta.

Vireillä olevien palkkaturvahakemusten osalta keskittäminen ei edellytä asiakkaalta toimenpiteitä. Päätöksen palkkaturva-asiassa tekee Uudenmaan ELY-keskus.

Asiointi palkkaturva-asioissa 1.1.2016 alkaen

Palkkaturvahakemuksen tai muun palkkaturva-asiaa koskevan asiakirjan voi toimittaa Uudenmaan ELY-keskukseen

Palkkaturvahakemuksen voi jatkossakin jättää minkä tahansa ELY-keskuksen kirjaamoon tai TE-toimistoon, josta se toimitetaan edelleen Uudenmaan ELY-keskukseen.

Palkkaturvan asiakaspalvelu palvelee 4.1.2016 alkaen arkisin klo 9 – 15 numerossa

  • 0295 020 020

Palkkaturvan asiakaspalvelu vastaa myös viranomaisten ja muiden yhteistyötahojen tiedusteluihin ja yhteydenottoihin.

Palkkaturva-asioissa käyntiasioinnin yhteydessä mahdollista on ainoastaan palkkaturvahakemuksen jättäminen ELY-keskuksen kirjaamoon.

Palkkaturvahakemuksen käsittelyaika

Palkkaturva-asioiden keskittämisen tavoitteena on yhdenmukaistaa ja lyhentää palkkaturva-asioiden käsittelyaikoja sekä parantaa palkkaturvamenettelyn toimivuutta. Alkuvuodesta 2016 palkkaturva-asioiden käsittelyssä voi kuitenkin olla hitautta eikä palkkaturvan asiakaspalvelu ei välttämättä voi antaa luotettavaa arviota palkkaturvahakemuksen käsittelyajasta. Syynä tähän ovat erityisesti vuonna 2015 ruuhkautuneiden hakemusten käsittely ja uusien tietojärjestelmien käyttöönotto. Pyrimme korjaamaan tilannetta ja tiedottamaan keskimääräisestä käsittelyajasta mahdollisimman pian.

Lue lisää:


Alueellista tietoa