Navigointivalikko
Tiedotteet 2017

Tänään illalla alkavat päällysteen jyrsintätyöt Turun kehätiellä (kt 40) Myllyn kohdalla

Tänään illalla 7.6. klo 20.00 jälkeen alkaa päällysteen jyrsintätyöt Turun kehätiellä (kt 40) kauppakeskus Myllyn kohdalla. Päällystystyöt samalla kohdalla aloitetaan ensi viikon maanantaina 12.6 klo 18.00 jälkeen.

Tie on päällystettävällä osuudella nelikaistainen ja työn aikana toinen kaista on koko ajan liikenteen käytössä. Työmaan kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta. Työn yhteydessä eritasoliittymien ramppeja joudutaan ajoittain sulkemaan. Tällä kohteella liikennemäärät ovat päiväaikaan niin suuret, että liikennehaittojen minimoimiseksi työ tehdään yötyönä klo 18.00–06.00 välisenä aikana. Päällystystyö kestää n. viikon. Yötyöstä huolimatta tielläliikkujien on kuitenkin syytä varautua liikenteen hidastumiseen tietyömaan läheisyydessä sekä liikenteen hetkelliseen pysäyttämiseen.

Työmaiden kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen. Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.


Kaikki kesän päällystyskohteet sekä lisää tietoa teiden päällystämisestä löytyy päällystystyöt 2017 -sivultamme. Viestimme aktiivisesti myös twitterissä @VarsinaisELY.


Lisätietoja: Varsinais-Suomen ELY-keskus, päällysteinsinööri Tero Ahokas, p. 040 503 8843 ja kunnossapitoasiantuntija Jukka Heikkilä, p. 040 727 6061

 


Alueellista tietoa