Navigointivalikko
Tiedotteet 2016

Tiedotteet 2016

Tiedotteet 2016

Sarka messuilla maatilarakentamisen ja maaseutuyrittämisen ajankohtaiset aiheet puidaan ELY-keskuksen osastolla (Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus)

Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus on mukana järjestämässä tänäkin vuonna Seinäjoella pidettäviä Sarka-messuja. ELY-keskuksen omalla osastolla pääsee keskustelemaan asiantuntijoiden kanssa maatilarakentamisen ja maaseutuyrittämisen ajankohtaisista aiheista, kehittämisen mahdollisuuksista ja maaseutuyrittämisen tuista.

Sarka -messujen teemat keskittyvät maatilarakentamiseen, metsään ja energiaan. Messuilta löytyy ainutlaatuinen sisänavetta; messuilla märehtii satapäinen lehmäkarja. Ayrshirekasvattajien talvinäyttely "Ayrshire Winter Show 2016″ valloittaa eläinkehässä. Uutuutena lähiruokatori, jossa nähdään ensimmäistä kertaa alueen tuottajia suoramyynnissä. Ammattilaiset kohtaavat alan parhaat näytteilleasettajat ja seminaarien otsikkoina ovat päivän polttavat aiheet; Afrikkalainen sikarutto uhkaa levitä Suomeen, Miten maidontuottaja pitää päänsä pinnalla maidon hinta-aallokossa ja Metsätilan sukupolvenvaihdos.

http://www.pytinki.fi/sarka/

Lisätietoja:

Tapani Kaipio
Rakennusinsinööri
Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus/Maaseutuyksikkö
Puh. 0295 027 561


Alueellista tietoa