Navigointivalikko
Tiedotteet 2017

Rantatunnelia pestään ja huolletaan (Pirkanmaa)

Pirkanmaan ELY-keskus pesee Tampereen Rantatunnelia tällä viikolla. Ensi viikolla vuorossa on toukokuun kuukausihuolto keskiviikosta perjantaihin.   

Rantatunnelin kummankin putken päällystepinnat pestään helatorstain 25.4. ja perjantain välisenä iltana ja yönä klo 19.00–06.00. Säännöllisellä pesulla vähennetään liikenteelle ja tunnelin teknisille laitteille pölystä koituvaa haittaa. Tunneliputkea ei suljeta pesun ajaksi kokonaan, mutta toinen ajokaista suljetaan turvallisuussyistä tarvittavaksi ajaksi kaistaohjauksella ja muilla liikennejärjestelyillä.

Ensi viikolla keskiviikon ja torstain välisenä iltana ja yönä 31.5.–1.6. tehdään itään johtavan A-putken säännöllisiä kuukausihuoltoon liittyviä töitä. Länteen johtavan B-putken huoltotöitä tehdään vastaavasti torstain ja perjantain välisenä iltana ja yönä 1.6.–2.6.

Rantatunnelin teknisten järjestelmien toimivuus varmistetaan kerran kuukaudessa yksi tunneliputki kerrallaan tehtävillä säännöllisillä huoltotöillä. Toukokuun kuukausihuollot tehdään hiljaisen liikenteen aikaan illalla ja yöllä klo 19.00–06.00. Tunneliputkea ei suljeta kuukausihuollon ajaksi kokonaan, mutta toinen ajokaista suljetaan turvallisuussyistä tarvittavaksi ajaksi kaistaohjauksella ja muilla liikennejärjestelyillä.

Lisätietoja:

  • Työpäällikkö Annukka Hakala, Destia Oy, p. 040 529 7860
  • Projektipäällikkö Heikki Koski, Pirkanmaan ELY-keskus, p. 0295 036 251    

Alueellista tietoa