Navigointivalikko
Tiedotteet 2017

Pohjois-Karjalassa 11 660 työtöntä työnhakijaa (Pohjois-Karjala)

Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen alueella oli toukokuun lopussa 11 661 työtöntä työnhakijaa. Vuoden takaiseen tilanteeseen verrattuna työttömiä oli 327 henkilöä vähemmän.

Työttömien työnhakijoiden osuus työvoimasta oli Pohjois-Karjalassa 16,0 %, osuus on vain 0,2 % pienempi kuin vuosi sitten.

Koko maassa työttömien osuus työvoimasta oli toukokuun lopussa 11,1 %. Vuosi sitten osuus oli 12,6 %.

Pohjois-Karjalan työllisyyskatsaus kokonaisuudessaan on osoitteessa: www.temtyollisyyskatsaus.fi/pohjois-karjala.aspx
Latauslinkki pdf-muotoiseen työllisyyskatsaukseen on katsaussivun oikean laidan valikon kansilehtikuvassa.

Toimiala Online -tietopalvelu

Toimiala Online on työ- ja elinkeinoministeriön ja KEHA-keskuksen ylläpitämä tietopalvelu, joka sisältää tilastoja ja ennusteita yritystoiminnan, talouden ja työllisyyden kehityksestä.
Tiedontuottajina toimivat Elinkeinoelämän keskusliitto, Finnvera, Suomen Yrittäjät, Tilastokeskus, Suomen Asiakastieto Oy, työ- ja elinkeinoministeriö ja valtiovarainministeriö

Toimiala Online -tietopalveluun http://www2.toimialaonline.fi/ on linkki myös jokaisen työllisyyskatsauksen linkkivalikossa.

Toimiala Onlinen sivulla kohdassa: Tilastokanta → Työmarkkinat on TEMin tuottamat työnvälitystilastot PX-Web-tietokantana. Tietokannasta voi hakea tarkemmin työllisyysasioihin liittyvää tietoa myös takautuvasti.

Laajempi maksullinen Toimiala Online -tietopalvelu on tilattavissa TEM hallinnonalan toimijoille, kehitysyhtiöille sekä kunnille.


Alueellista tietoa