Navigointivalikko
Tiedotteet 2016

Tiedotteet 2016

Tiedotteet 2016

Hirvijoen sillan rakennustyöt Akkoistentiellä Maskussa alkavat ensi viikolla (Varsinais-Suomen ELY-keskus)

Varsinais-Suomen ELY-keskus aloittaa maantiellä 12389 (Akkoistentie) Maskussa sijaitsevan Hirvijoen sillan rakentamistyöt viikolla 15. Rakennustyöt kestävät vuoden 2016 syksyyn saakka. Uusi Hirvijoen silta rakennetaan nykyisen sillan pohjoispuolelle. Vanha silta on liikenteen käytettävissä siihen saakka kunnes uusi silta saadaan syksyllä liikenteelle. Nykyiselle sillalle asetettu painorajoitus poistuu, kun uusi silta saadaan liikenteelle. Maantien nopeusrajoitusta joudutaan alentamaan ja kaistojen leveyksiä rajoittamaan työmaan kohdalla. Pahoittelemme rakennustöiden aiheuttamia haittoja tielläliikkujille.

Sillan korjaustyöt aloitetaan viikolla 15 työmaan perustamisella ja maanrakennustöillä. Tämän jälkeen tehdään tienrakennustyöt tulevan uuden sillan molempiin päihin. Varsinaisen sillan rakennustyöt alkavat toukokuussa sillan tukien paalutustöillä. Vanha Hirvijoen silta on liikenteen käytettävissä siihen saakka kunnes uusi silta saadaan syksyllä liikenteelle. Työt valmistuvat kokonaisuudessaan syksyllä 2016. Liikenteen käytössä on pääosin aina kaksi ajokaistaa. Lyhytaikaisesti tienrakennustöiden aikana liikennettä joudutaan rajoittamaan myös yhdelle kaistalle. Toivomme tienkäyttäjiltä varovaisuutta työmaan kohdalla liikuttaessa.

Nykyinen Hirvijoen silta on rakennettu v.1969. Silta on huonokuntoinen ja sille on asetettu painorajoitus.  Huonokuntoinen silta puretaan kun uusi silta on saatu liikenteen käyttöön. Uusi silta rakennetaan teräsbetonisena laattasiltana. Uuden sillan hyötyleveys on 6,5 metriä (vanhan sillan hyötyleveys 5,7 metriä) ja kokonaispituus 30 metriä. Liikennemäärä sillalla on noin 200 ajoneuvoa vuorokaudessa.

Urakoitsijana hankkeessa toimii Ralf Ajalin Oy.

LISÄTIETOJA                                

- Varsinais-Suomen ELY-keskus: siltainsinööri Ari Salo, p. 0400 510 391                                            

- Ralf Ajalin Oy: työpäällikkö Risto Lindroos, p. 040 710 0517


Alueellista tietoa