Navigointivalikko
Tiedotteet 2015

Tiedotteet 2015

Tiedotteet 2015

Haluatko osallistua Kiiminkijoen tulvariskien hallinnan suunnitteluun? (Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus)

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on aloittanut Kiiminkijoen tulvariskien hallintasuunnitelman teettämisen yhdessä Oulun kaupungin, Oulu-Koillismaan pelastuslaitoksen sekä Pohjois-Pohjanmaan liiton edustajista koostuvan tulvaryhmän kanssa. Tulvaryhmän tehtävänä on mm. asettaa ja hyväksyä tulvariskienhallintatyöhön liittyvät tavoitteet ja tavoitteiden pohjalta eri toimenpiteet, joilla tulvariskiä Kiiminkijoen vesistöalueella voitaisiin pienentää.

Kiiminkijoen tulvariskien hallintasuunnittelu on käynnistynyt tulvavaarakarttojen laatimisella. Karttoja voi tarkastella Tulvakarttapalvelun avulla: http://ymparisto.fi/tulvakartat Tulvaryhmä on miettinyt tavoitteita ja toimenpiteitä, joita tarkastellaan työssä tarkemmin. Nyt voit auttaa tulvaryhmää kertomalla mitä tavoitteita ja toimenpiteitä pidät tärkeänä ja kertomalla omat kokemuksesi ja ehdotuksesi tulvista Kiiminkijoen varressa. Hallintasuunnitelma valmistuu kevään 2016 aikana.

Vastaa kyselyyn netissä osoitteessa http://query.eharava.fi/1351 tai Haukiputaan, Kiimingin ja Ylikiimingin Oulu 10-pisteissä 3.11.–16.11.2015 välisenä aikana.
 

Lisätietoja:

Ympäristöinsinööri, Kaisa Kettunen, Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus, [email protected], puh. 0295 038 030

Vesivararyhmän päällikkö Olli Utriainen, Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus, [email protected], puh 0295 038 430


Alueellista tietoa