Hyppää sisältöön
Navigointivalikko
Palvelut yrityksille poikkeustilanteessa (Pohjois-Savo)

Palvelut yrityksille poikkeustilanteessa - Pohjois-Savo

Pohjois-Savon elinkeinotoimijoilla ja yritysasiantuntijoilla on yhteinen tahtotila tukea kaikin keinoin pohjoissavolaisia yrityksiä haastavassa tilanteessa.  Teemme kaikkemme, että yritysten toimintaedellytykset jatkuvat.

ELY-keskusten koronarahoitushaku 31.3.2020 - 8.6.2020

ELY-keskukset tukevat pienyrityksiä, jotka ovat kärsineet koronaviruksen aiheuttamista markkina- ja tuotantohäiriöistä ympäri maata. ELY-keskukset suuntaavat poikkeusrahoitusta yrityksille, joissa työskentelee enintään viisi henkilöä hakemuksen jättämishetkellä. Rahoitusta voidaan myöntää kaikkien toimialojen pienyrityksille lukuun ottamatta maa-, kala- ja metsätaloutta sekä maataloustuotteiden jalostusta.

Maaseudun yritysten, alkutuotannon ja kalatalouden koronatukien haku avautui 18.5.2020

Koronavirusepidemiasta kärsiville maaseudun mikroyrityksille, eräille maatalouden alkutuotannon ja kalatalouden yrityksille myönnetään väliaikaista kriisitukea. Taloudellista tukea voivat hakea maatilojen yhteydessä toimivat yritykset, maataloustuotteita jalostavat ja myyvät mikroyritykset, maatalouden alkutuotannon sekä kalastuksen, vesiviljelyn, kalanjalostuksen ja kalakaupan yritykset.

Koronavirus aiheuttaa muutoksia Pohjois-Savon ELY-keskuksen asiakaspalveluun

ELY-keskuslaiset hoitavat toistaiseksi työtehtäviinsä liittyviä tapaamisia pääosin puhelimitse ja etäyhteyksin. Vältämme matkustamista sekä kasvokkain tapahtuvaa kanssakäymistä ja kokouksia. Siirrämme järjestämiämme kokouksia ja tilaisuuksia tai tarjoamme kokouksiin videoyhteysmahdollisuuden. Kaikki asiakaspalvelun kannalta tärkeät tapaamiset ja tehtävät pyritään hoitamaan. Asiantuntijamme ottavat asiakkaisiimme yhteyttä, kun on tarpeen sopia erityisistä menettelytavoista esim. yritys- tai tilakäyntien yhteydessä. Tavoitteena on omalta osaltamme hidastaa korona-viruksen ja influenssan leviämistä sekä turvata henkilöstömme terveys ja palvelujen toimivuus.

Soita meille

  • ELY-keskusten koronatukineuvonta 0295 024 800
    • ma klo 12.00 - 15.00

maaseudun ja kalatalouden koronatuet

​​​​​Maaseudun ja kalatalouden koronatuet​