Kainuun ELY-keskuksen podcast KAI-pod

Kainuun ELY-keskuksen podcastin logo.KAI-pod on Kainuun ELY-keskuksen tuottama podcast, joka pureutuu kainuulaisia koskettaviin, ajankohtaisiin aiheisiin yhdessä asiantuntijoiden kanssa.

KAI-pod 1: Koulutuksen merkitys työelämässä

Ensimmäisen tuotantokauden jaksot käsittelevät koulutuksen merkitystä työelämässä eli keskustellaan muun muassa Kainuun koulutusrakenteesta, jatkuvan oppimisen mahdollisuuksista sekä kotoutumisesta. Jos sinua kiinnostaa esimerkiksi, kuinka voisit kehittyä työnhakijana, tai pohdit, kuinka voisit työnantajana panostaa työntekijöidesi osaamiseen, on ensimmäinen tuotantokausi juuri sinua varten!

KAI-pod 2: Mitä kuuluu Kainuun maaseudulle?

Mitä kuuluu Kainuun maaseudulle? Vieläkö maausko on voimissaan vai tuleeko ruoka kainuulaisten ruokapöytiin merten takaa? Tervetuloa KAI-podin toiselle kaudelle!

Luvassa on mielenkiintoista keskustelua ja pohdiskelua maaseudun mahdollisuuksista ja tulevaisuudesta. Ääneen pääsevät asiantuntijoiden lisäksi myös yrittäjät sekä maatilojen isännät ja emännät. Toisen tuotantokauden juontaa Veera Niutanen ja ympäri Kainuuta yrittäjiä jututtaa Kimmo Rauatmaa.

Päivitetty: 02.11.2023