Alueellista tietoa

Uutiset 2022

Tulevaisuuden hyvinvoinnin kehittäjät II - Pienistä ideoista suuriin tuloksiin (Kainuu)

Tervetuloa tämän kevään valtavan pieneen suureen tapahtumaan, joka tarjoaa innostavan välähdyksen tulevaisuuteen. Tapahtuma järjestetään Kajaanin Ammattikorkeakoululla 9.5. klo 9-15. Ständit ja oheistapahtumat osin klo 8-16.

Tämän vuoden aiheina:

* Terveys- ja hyvinvointiteknologialla hyvää oloa
* Digitaalisuus joustavan oppimisen tukena
* Tulevaisuuden työelämä

Tulevaisuuden työelämä - kokonaisuus tarjoaa ajankohtaisen kattauksen kainuulaisesta työelämästä ja sen tulevaisuuden suunnista. Päivän pääpuhujana ja paneelikeskustelun puheenjohtajana on Suomen johtavimpiin merkityksellisen työn asiantuntijoihin lukeutuva työ-ja organisaatiopsykologi Jaakko Sahimaa.
Miten työelämästä tehdään entistä mielekkäämpää ja merkityksellisempää? Mikä on perehdytyksen merkitys, kun työyhteisöön tulee vieraskielinen työntekijä? Miten yritys löytää ja sitouttaa osaavat työntekijät? Tai miten voi rakentaa urapolkuja Kainuussa yrittäjänä? Kaikkiin näihin ja moneen muuhun kysymykseen saat vastauksen tulemalla mukaan.

Ohjelma ja tapahtuman tiedot (KAMK - Tapahtumakalenteri)

Tervetulleita tapahtumaan ovat kaikki aiheesta kiinnostuneet yrittäjät, yritykset, opiskelijat, kunnat ja yhdistykset.

Ohjelma on maksuton ja tapahtumassa on rajattu määrä paikkoja - varaa siis pian omasi.

Ilmoittaudu tapahtumaan 2.5. mennessä tästä linkistä (webropol)

9.5.2023 Tulevaisuuden hyvinvoinnin kehittäjät II. Kuvassa tummahiuksinen, silmälasipäinen ja parrakas mies, työ- ja organisaatiopsykologi Jaakko Sahimaa. Merkityksen johtaminen muuttuvassa työelämässä. Työelämän laadusta kilpailukykyä- ja rekrytointietua-hanke.

Tapahtumaa järjestämässä ovat Tulevaisuuden taidot Kainuu ennakoi ja Työelämän laadusta kilpailukykyä ja rekrytointietua- hankkeet Kainuun ELYltä sekä useat Kajaanin ammattikorkeakoulun hankkeet.