Navigointivalikko
Uutiset 2019

Yrittäjyysbuustissa tuetaan yrittäjiksi aikovia ja uusia yrittäjiä (Pirkanmaa)

Ohjelmaan valitut saavat juuri omiin tarpeisiinsa sopivia palveluja ja räätälöityä tukea. Kesällä 2019 käynnistyneessä Yrittäjyysbuusti-palvelussa on mukana jo 260 asiakasta. Palvelu on otettu upeasti vastaan Pirkanmaalla.
– Palvelun asiakastyytyväisyys on 4,6/5, iloitsee Pirkanmaan TE-toimiston palvelujohtaja Irene Impiö. Tavoitteemme on, että asiakkaat pääsevät neuvoillamme eteenpäin. Kaikista ei tarvitse tulla yrittäjiä palvelun päätyttyä. Mitään pakko ei ole. Palvelun tuloksena voi syntyä myös erilaisia kevytyrittäjyyden ja itsensä työllistämisen muotoja, lisää Impiö.  

Lue tarinoita palvelujen käyttäjistä: 

Mikä on Yrittäjyysbuusti?  

Palvelu on suunnattu yrittäjyydestä kiinnostuneille pirkanmaalaisille työnhakijoille. Valmista liikeideaa ei tarvita, kiinnostus yrittäjyyteen riittää.  Voit olla työtön, työssä oleva työnhakija tai toiminut yrittäjänä alle 12 kuukautta. Ainoa vaatimus on, että olet ilmoittautunut TE-toimiston asiakkaaksi. Toiminta perustuu buustaajien eli palvelutuottajien verkostoon, joista asiakas saa valita juuri sellaista palvelua kuin itse kokee tarvitsevansa. Palvelu kestää maksimissaan 4 kuukautta, riippuen palvelutarpeesta ja valitusta palvelusta. Palvelu on asiakkaalle maksuton.

Pirkanmaan Kasvubuustissa pilotoidaan uusia palveluja yhteistyössä palveluntuottajien ja kumppaneiden kanssa. Hanketta rahoittaa yhdessä työ- ja elinkeinoministeriö, Pirkanmaan ELY-keskus ja Pirkanmaan TE-toimisto. Kasvubuusti sisältää yrityspalvelujen kehittämistä: palvelujen kohdennusta ja uudelleenmuotoilua, digitalisaation edistämistä sekä verkosto- ja projektimaisia toimintatapoja. 
 

 

Lisätiedot: 

Irene Impiö, palvelujohtaja
+358 295 045 775
[email protected] 

 

 


Alueellista tietoa