Navigointivalikko
Uutiset 2019

Young Innovators ovat aloittaneet kesätyöt Pohjanmaan ELY-keskuksessa (Pohjanmaa)

 

Pohjanmaan ELY-keskuksella on aloittanut seitsemän nuorta kesätyöntekijää, jotka seuraavan kolmen viikon aikana perehtyvät ELY-keskusalueen erityispiirteisiin. Robin Blomberg, Daniela Ilomäki, Olivia Risberg, Emmi Ruuskanen, Sanni Palosaari, Anniina Syrjälä ja Valtteri Thodén suunnittelevat NordicHubille workshopeja, jotka viedään syksyllä 2019 kouluihin. Lisäksi nuoret pääsevät suunnittelemaan Young Talk 2019: Passion for Future –tapahtumaa, joka avaa 7.8. Wasa Future Festivalin.

 

– Tosi jännittävää, mutta hyvällä fiiliksellä aloitetaan, kertoo Daniela Ilomäki.

 

Nuoret käyvät kolmen viikon aikana yritysvierailuilla ja tutustuvat eri alojen asiantuntijoiden johdolla megatrendeihin ja alueen vahvuuksiin. Tarkoituksena on päästä selville siitä, millaisena nuoret pitävät aluetta ja sen houkuttelevuutta. Viestiä viedään myös eteenpäin muille nuorille.

 

– Nuorissa on tulevaisuus, ja onkin erittäin tärkeää antaa heille mahdollisuus vaikuttaa, tehdä ja oppia, toteaa Pohjanmaan ELY-keskuksen ylijohtaja Marja-Riitta Vest.

 

Kuvassa Young Innovators: Anniina Syrjälä (vasen), Emmi Ruuskanen, Sanni Palosaari, Daniela Ilomäki, Robin Blomberg ja Valtteri Thodén.


Alueellista tietoa