Navigointivalikko
Uutiset 2019

Kutsu Yhteistoiminnalla huipputuloksiin -seminaariin (Uusimaa)

Vastaatko yrityksesi yhteistoiminnasta ja yhdessä kehittämisestä? Haluatko löytää uusia ratkaisuja? Oletko valmis raivaamaan yhteistoiminnan esteitä? Tämä seminaari voi olla juuri sinulle!

Maanantaina 1.4.2019 klo 13.30-16.00

Paikka:          Hotelli Kämp, huone Peilisali, Pohjoisesplanadi 29, Helsinki


Hyvä yhteistoiminta on menestyksen ehto, mutta se on yrityksissä kaikkea muuta kuin itsestäänselvyys. Yhteistyön, luottamuksen ja yhdessä kehittämisen tiellä on röykkiöittäin esteitä. Tule tutkimaan niitä ja osallistu raivaustalkoisiin. Hyvä yhteistoiminta on työpaikkojen omissa käsissä!

Yhteistyö, luottamus ja yhdessä kehittäminen on mainittu Suomen työelämän strategiassa yritystemme menestyksen takeiksi.  Mutta miten yritykset voisivat hyödyntää paremmin henkilöstönsä ideoita, osaamista ja kokemusta? Mikä on tärkeintä yhteistoiminnan parantamisessa? Mikä meitä estää? Näitä kysymyksiä ratkomme seminaarissamme!

Tapahtumassa julkistetaan Tero Lahdeksen tutkimus Yhteistoiminnan ja yhdessä kehittämisen esteet keskisuurissa yrityksissä. Genelec Oy:n edustajat kertovat, miten maailman palkituimmat kaiuttimet syntyvät hyvällä yhteistoiminnalla.

Seminaari on tarkoitettu yritysten ja organisaatioiden johdolle, henkilöstö- ja talousammattilaisille, henkilöstön edustajille ja kehittäjille, ja se on osallistujille maksuton.

Ohjelma

13.30 - 14.00   Ilmoittautuminen ja kahvi

14.00 – 16.00 Mikä estää hyvää yhteistoimintaa ja yhdessä kehittämistä?

-  Tutkija ja työyhteisövalmentaja Tero Lahdes

Yhteistoiminnalla ja yhdessä kehittämällä maailman huipulle: Case Genelec Oy

 • Tuotantojohtaja Piia-Riitta Bergman
 • Ylempien toimihenkilöiden luottamusmies Jussi Väisänen

Kysymyksiä ja keskustelua

 • Moderaattorina kehitysjohtaja Ainokaisa Saarinen

 

Ilmoittaudu tästä: https://link.webropolsurveys.com/S/2F455E35E5067F89. Toivomme ilmoittautumistasi viimeistään 25.3.2019. Tilaa on varattu 80 henkilölle, ja paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Mahdollisista peruutuksista ilmoittaminen: [email protected]

Tapahtuman järjestää Työelämä 2020 Uudenmaan alueverkosto. Tilaisuus kuuluu tämän vuoden Work&Life Café –sarjaan, jonka teemana on johtajuuden merkitys työpaikoilla.

KTM Tero Lahdes on vuodesta 1997 lähtien toiminut erilaisten työyhteisöjen kehittämishankkeiden parissa. Hän auttaa yrityksiä yhteistoiminnan, luottamuksen ja yhdessä kehittämisen parantamisessa. Hän on TTK:n Yhdessä kehittäminen työpaikalla -konseptin kanssakehittäjä ja valmentaja. Kirjat: Samassa veneessä (2012) ja Yhteistoiminta ja luottamus (2015). Tässä seminaarissa julkistettavaa tutkimusta on tukenut Työsuojelurahasto.

Genelec Oy on suomalainen vuonna 1978 perustettu äänentoistolaitteita valmistava perheyritys. Yrityksen pääkonttori ja tehdas toimivat Iisalmessa, minkä lisäksi toimii myynnin ja markkinoinnin tukitoimisto Helsingissä. Yritys markkinoi tuotteitaan yli 90 maahan ympäri maailman. Genelec on huikea menestystarina, jossa yhdistyvät huipputason teknologia, muotoilu ja vastuullisuus. Palkintoja mm.

 • 1981 - Tuottava idea -palkinto (Suomen Nuorkauppakamarit ry ja Kauppalehti)
 • 1988 - Vuoden yritys (Iisalmen kaupunki, Iisalmen Yrittäjät ja Iisalmen osuuspankki)
 • 1989 - Vuoden yritys (Pohjois-Savon yrityspalkinto, Savon Yrittäjät)
 • 1990 - Valtakunnallinen yrittäjäpalkinto
 • 1993 - Valtakunnallinen vientipalkinto (Suomen ulkomaankauppaliitto, nyk. Business Finland)
 • 1995 - Tasavallan presidentin vientipalkinto
 • 1999 - Kultainen avain -palkinto (Suomalaisen työn liitto ja MTV3)
 • 2005 - Vuoden yritysjohtaja, toimitusjohtaja, tohtori Ilpo Martikainen (OP-ryhmä ja Kauppalehti)
 • 2008 - Ilpo Martikainen vihitään Teknillisen korkeakoulun kunniatohtoriksi
 • 2018 - Company of The Year (Vuoden Yritys) -palkinto Pro Sound Awardsissa
 • 2018 - Vuoden yritysjohtaja, toimitusjohttaja Siamäk Naghian
 • 2018 - Quality Innovation Award.

Work&Life Café on Työelämä2020-hankkeen Uudenmaan alueverkoston konsepti tapaamisille, jossa kohtaavat työelämän kehittämisestä kiinnostuneet yrittäjät, kehittäjät, esimiehet, tutkijat, henkilöstön edustajat, opiskelijat jne. Olemme tarjonneet areenan ajankohtaisille teemoille ja inspiroivalle keskustelulle jo vuodesta 2016 alkaen. Work&Life Cafén ydintiiminä toimii alueverkoston suunnitteluryhmä: Elisa Kouvonen, Satu Korkeamäki,  Jaana Lerssi-Uskelin, Kirsi Piispanen ja Ainokaisa Saarinen.

 

                                                                          


Alueellista tietoa