Navigointivalikko
Uutiset 2018

Loistava tilaisuus yritykselle etsiä osaajia Hollannista (Pirkanmaa)

Yritys, nyt on loistava tilaisuus etsiä osaajia Hollannista! Business Finlandin johdolla Suomen suurimmat kaupungit ja eurooppalainen työnvälityspalvelu EURES osallistuvat Euroopan suurimmille rekrytointimessuille, joiden pääteemana on Pohjoismaat.

Emigration Expoon Hollannin Houtenissa 9.–10.2. odotetaan yli 10 000 kävijää eri ammattialoilta, suurelta osin korkeasti koulutettuja. Hollannin lisäksi osallistujia on aikaisempina vuosina ollut paljon myös muista Keski-Euroopan maista, mm. Saksasta ja Belgiasta.

Kerro meille avoimesta paikasta yrityksessäsi: markkinoimme maksutta Tampereen seudun avoimia paikkoja paitsi messuilla myös etukäteen Expon verkkosivuilla. Kokoamme lisäksi kiinnostuneista hakijoista osaajapoolin, jota Business Finland koordinoi.

Messuilla neuvomme työnhakijoita Suomen työelämään liittyvissä kysymyksissä ja kerromme elämisestä ja asumisesta Suomessa ja Tampereen seudulla. Rekrytoinnin onnistuessa opastamme uutta työntekijää perheineen sujuvaan paikkakunnalle muuttoon ja asettautumiseen.

Yhteistyössä Business Finlandin kanssa lisätietoja antavat:

  • Marjukka Hourunranta, Talent Tampere sekä 
  • Sonja Pihlaja, EURES-asiantuntija, Pirkanmaan TE-toimisto, puh. 029 504 5757, sonja.pihlaja@te-toimisto.fi

Muistathan, että eurooppalainen työntekijä voi aloittaa vaikka heti ilman kankeita lupaprosesseja! Neuvomme näissä asioissa mielellämme.

Emigration Expon verkkosivut: https://www.emigratiebeurs.nl/en/

 

 


Alueellista tietoa