Navigointivalikko
Uutiset 2017

Uutiset 2017

Uutiset 2017

Pirkanmaan ympäristöohjelmaa voi nyt kommentoida (Pirkanmaa)

Uutta Pirkanmaan ympäristöohjelmaa on työstetty talven aikana. Luonnos on nyt kommentoitavana ja siitä voi antaa palautetta 2.6.2017 asti.

Ympäristöohjelman tarkoitus on linjata maakunnallista ympäristöpolitiikkaa ja täsmentää pirkanmaalaisia tavoitteita ja keinoja, joilla vastataan kansainvälisiin ja kansallisiin ympäristötavoitteisiin.

Pirkanmaan ympäristöohjelmassa on neljä kehittämiskokonaisuutta: "rakenneviisas", "liikkumisviisas", kiertoviisas" ja "lähiviisas" sekä näitä läpileikkaavat kehittämisperiaatteet "kokeilukyvykkyys" ja "tieto- ja asennekyvykkyys". Ohjelmaluonnokseen sisältyy myös ohjelman arvioituja vaikutuksia kuvaava ympäristöselostus.

Ympäristöohjelmaa on valmisteltu Pirkanmaan liiton ja Pirkanmaan ELY-keskuksen johdolla useissa ryhmissä, joiden työskentelyyn on osallistunut laaja asiantuntijajoukko eri organisaatioista.

Pirkanmaan ympäristöohjelman luonnokseen voi tutustua osoitteessa www.pirkanmaa.fi.

Palautetta ohjelmaluonnoksesta voi jättää 2.6.2017 mennessä Pirkanmaan liitolle osoitettuna postitse osoitteeseen Pirkanmaan liitto, Kelloportinkatu 1, PL 1002, 33101 Tampere tai sähköpostitse osoitteeseen pirkanmaan.liit­to(at)pir­kanmaa.fi.

Lisätietoja:

Tutkimusprofessori Tom Frisk
Pirkanmaan ELY-keskus
tom.frisk(at)ely-keskus.fi


Alueellista tietoa