Navigointivalikko
Uutiset 2014

Uutiset 2014

Uutiset

Yrityksiä autetaan ympäristövastuulliseen liiketoimintaan (Pirkanmaan ELY-keskus)

Tammikuun lopussa käynnistynyt Yritykset ja biodiversiteetti -ohjelma tarjoaa suomalaisyrityksille tietoa ja tukea siihen, miten ne voivat huomioida luonnon monimuotoisuuden kokonaisvaltaisesti toiminnassaan. Luonnon monimuotoisuudella eli biodiversiteetilla tarkoitetaan eläin- ja kasvilajien, ekosysteemien sekä luonnon perintötekijöiden monimuotoisuutta.

Ohjelman tavoitteena on lisätä tietoisuutta monimuotoisen luonnon merkityksestä yritystoiminnalle, jakaa tietoa ja työkaluja ympäristövaikutusten, -mahdollisuuksien ja -riskien kartoittamiseksi sekä tukea yritysten ympäristövastuun kehittämistä. Ohjelman toteuttaa Yritysvastuuverkosto FIBS yhdessä ympäristöministeriön kanssa.

Kaikille yrityksille avoin ja maksuton ohjelma koostuu seminaareista ja työpajoista, joissa yritykset voivat vaihtaa kokemuksia parhaista biodiversiteettiin liittyvistä käytännöistä ja kehittämistyökaluista. Master Class -koulutus on puolestaan suunnattu yrityksille, joille luonnon monimuotoisuusteema on erityisen ajankohtainen, ja jotka haluavat syventää osaamistaan kokonaisvaltaisemmin. Vuoden 2014 Master Class -kurssilla ovat mukana mm. Fazer, Fingrid, NCC Roads, Rudus, TVO ja YIT. 

Lisätietoa:


Alueellista tietoa