Navigointivalikko

Tiedotteet 2020

Tiedotearkistosta löydät tiedotteet, jotka on julkaistu 23.9.2020 mennessä. Tämän päivämäärän jälkeen ilmestyneet tiedotteet sekä yksittäiset alueelliset ELY-keskusten uutishuoneet listattuna löydät ELY-keskusten yhteiseltä uutishuoneelta STT Info -palvelusta.

Alueellista tietoa

Tiedotteet (23.9.2020 saakka)

Tiedotteet 2020 (23.9.2020 saakka)

Pohjois-Savon työ- ja elinkeinotoimiston johtajaksi FT Juha Heikkinen (Pohjois-Savo)

Avoinna olleeseen Pohjois-Savon työ- ja elinkeinotoimiston (TE-toimisto) johtajan tehtävään on valittu FT Juha Heikkinen. Hän aloittaa tehtävässä syksyllä 1.9.2020.

TE-toimiston johtaja vastaa työ- ja elinkeinohallinnon palveluiden tuloksellisuudesta ja TE-toimiston palvelulupauksen täyttämisestä, strategisesta johtamisesta, resurssien kohdentamisesta Pohjois-Savon elinkeinojen ja työmarkkinoiden rakennemuutoksen mukaisesti sekä kehittämisestä.

Juha Heikkinen kuvailee hyppäävänsä liikkuvaan junaan. – Pohjois-Savon TE-toimisto on hyvin johdettu organisaatio, jossa on hyvin motivoituneita ja osaavia työntekijöitä, jotka ovat jo nyt vastanneet hyvin ajan haasteeseen. Tulevaisuudessa tavoitteena on tuoda palveluita lähemmäs asiakkaita ja hyödyntää yhteistyötä eri toimijoiden kanssa. Asiakkaillehan me tätä tehdään, Heikkinen sanoo.

Pohjois-Savo TE-toimiston johtajan tehtävä tuli hakuun vuoden vaihteessa. Pohjois-Savon ELY-keskuksen ylijohtaja Pasi Patrikainen kertoo, että koronavirus pandemian vuoksi hakuprosessi on venynyt, mutta nyt vihdoin päätös on tehty.

– TE-toimistossa on käynnissä organisaatiorakenteen muutos, mikä on jo alkanut ja uusi johtaja tulee mukaan syksyllä. Myös kuntakokeilu ja koronaepidemian aiheuttama työttömyyden kasvu asettavat tavoitteita työlle, Patrikainen kertoo uuden johtajan haasteista.  

 
Heikkinen siirtyy toimiston johtajan tehtävään Etelä-Savon ELY-keskuksen yritysasiantuntijan tehtävästä. Aiemmin hän on työskennellyt Työterveyslaitoksen aluejohtajana ja Kajaanin elinkeinojohtajana.


Kuvassa Juha Heikkinen

 

Lisätietoja:
 ylijohtaja Pasi Patrikainen, Pohjois-Savon ELY-keskus, 0295 026 699, pasi.patrikainen(at)ely-keskus.fi