Navigointivalikko
Tiedotteet 2018

Vt 3 ja Kt 67 järjestelyt välillä Kurikankylä-Saarenkylä, Kurikka (Etelä-Pohjanmaa)

Rakentamistyöt Kurikan magneetin alueella ovat edenneet siihen pisteeseen, että kantatien 67 uusi tielinja kiertoliittymineen otetaan käyttöön tiistaina 7.8.2018 klo 6:00.

Valtatien 3 ja kantatien 67 uuden kanavoidun liittymän käyttöönoton yhteydessä nykyiset liittymät  (Kaskistentie ja Kurikankyläntie) valtatieltä 3 poistuvat käytöstä. Liikenne Kurikan, Kauhajoen ja Ikarin suuntaan kulkee jatkossa uutta tielinjausta pitkin. Uusi tielinjaus kantatien osalta on viimeistelytöitä lukuun ottamatta pääosin valmiina.

Loppukesän ja alkusyksyn aikana liittymäjärjestelyitä sekä viimeistelytöitä toteutetaan edelleen ympäri hankealuetta. Kokonaisuudessaan hanke valmistuu vielä kuluvan syksyn aikana.

Hanketta rakennuttaa ELY-keskus. Hankkeen kustannusarvio on noin 4.9 miljoonaa euroa, josta valtion osuus on 1 miljoona ja Kurikan kaupungin 3.9 miljoonaa euroa. Osan katurakentamisesta Kurikan kaupunki on toteuttanut omana työnään.

Pääurakoitsijana toimii Työyhteenliittymä (TYL) Magneetti, jonka muodostavat Maansiirto Veljekset Rinta Oy ja Maarakennus Hautala Oy.

Lisätietoja:

Janne Ponsimaa
Projektipäällikkö
ELY-keskus
Puh. 0295 027 746

Toni Hautala
Työpäällikkö
TYL Magneetti
Puh. 0400 959 967

LIITTEET

Havainnekuva uusista rakennetuista ja katkaistavista väylistä (pfd 231 kt)


Alueellista tietoa