Navigointivalikko
Tiedotteet 2018

Savolainen pärjää missä vain! -rahoitustapahtuma marraskuussa Mikkelissä (Etelä-Savo)

Savolainen pärjää missä vain! -rahoitustapahtuma järjestetään tiistaina 13.11. klo 11-16 Mikkelin Mikaelissa (Sointukatu 1, 50100 Mikkeli). Etelä-Savon alueen yrittäjille on letkeissä tunnelmissa tarjolla asiaa yritysten kasvusta ja kansainvälistymisestä, siihen tarvittavista työkaluista ja rahoitusmalleista.

Tapahtumassa puhujina ovat mm. Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja Juho Romakkaniemi, valmennuskonsultti Jussi Junikka Fulmore Oy:stä ja Plastep Oy:n toimitusjohtaja Kristiina Ketomäki. Yrityksensä kansainvälistymistaipaleesta kertovat GoSleep Oy ja Observis Oy. Yrityksensä markkinoinnista ja myynnistä puolestaan kertoo Järvisydän Oy.  Tapahtuman juontaa mentalisti, kouluttaja, taikuri Jose Ahonen.

Tapahtuma on suunnattu kasvuun ja kansainvälistymiseen tähtääville yrityksille, yrittäjille ja yrittäjäksi aikoville Etelä-Savon alueella. Tapahtuma tarjoaa alueen yrittäjille mahdollisuuden verkostoitua ja saada monipuolista tietoa yrityksen rahoitusmahdollisuuksista. Tavoitteena saada paikalle 100 yritystä Etelä-Savon alueelta.

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit ovat Etelä-Savon elinkeino-, liikenne-, ja ympäristökeskus, Etelä-Savon Kauppakamari, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, Miksei Mikkeli, Finnvera, Team Finland ja Osuuspankki.

Lisätietoja:
Tapahtumatuottaja: Pihla Liukkonen, p. 045 651 1991, [email protected]

Savolainen pärjää missä vain! - tapahtumasivu (eskauppakamari.fi)

Tapahtumasivu facebookissa


Alueellista tietoa