Navigointivalikko
Tiedotteet 2018

Kaidetöitä Turun kehätiellä (kt 40) sekä Seikeläntiellä (Varsinais-Suomi)

Varsinais-Suomen ELY-keskus käynnistää kaidetyöt Turun kehätiellä (kt 40) Kaarinan Ravattulan ja Raision Haunisten välillä sekä maantiellä 1893 Naantalissa Lietsalan ja Immasen kiertoliittymien välillä. Työt alkavat lauantaina 10.11.2018 ja valmistuvat jouluun mennessä. Kehätien ylittävien siltojen välitukien pilareita suojaavia kaiteita uusitaan paremmin nykyisiä vaatimuksia vastaaviksi ja niihin liittyviä pengerkaiteita kunnostetaan. Samassa urakassa rakennetaan uutta pengerkaidetta Seikeläntielle Naantalissa.

Kehätiellä kaidetyön kohdalla nopeusrajoitus lasketaan 50 km/h:ssa ja käytössä on työn alaisella ajoradalla vain yksi ajokaista. Seikeläntiellä nopeusrajoitus lasketaan 30 km/h:ssa ja ajorataa kavennetaan työkohteessa. Kaidetyöt tulevat väistämättä aiheuttamaan pistekohtaista häiriötä liikenteelle. Kehätien vilkkaan liikenteen johdosta töitä tehdään paljon viikonloppuisin. Päivittäinen työaika sijoittuu klo 7 ja 21 välille.

Noin 0,35 miljoonaa euroa maksavan hankkeen urakoitsijana toimii Kanerva Oy Kaide ja kuljetus.

Lisätietoja: Varsinais-Suomen ELY-keskus, projektipäällikkö Veli-Pekka Pelttari, p. 040 705 0902 ja Kanerva Oy Kaide ja Kuljetus, työmaanpäällikkö Heikki Harju, p. 040 487 0200


Alueellista tietoa