Navigointivalikko
POK Työllisyyskatsaukset

Työllisyyskatsaukset - Pohjois-Karjala

Kaikkien ELY-keskusten tuoreimmat työllisyyskatsaukset löytyvät selainversioina samasta nettiosoitteesta

Kyseiseltä verkkosivulta voi mm. kopioida kuvioita ja ladata valitsemansa tilastotiedot omaan käyttöön (toiminnot avautuvat kuviota klikkaamalla). Sivulta voi myös ladata työllisyyskatsauksen pdf-muodossa.

Pohjois-Karjalan työllisyyskatsaukseen voi siirtyä suoraan osoitteella:

Katsauksen etusivulta vasemman yläkulman valikosta voi vaihtaa näkymän koko maan sekä muiden ELY-alueiden työllisyyskatsauksiin.

Työllisyyttä ja työttömyyttä on totuttu tarkastelemaan määrällisenä ilmiönä. ELY-keskus julkaisee joka kuukausi työllisyyskatsauksen, jossa työttömyyttä, työpaikkoja ym. työllisyyteen liittyvää tarkastellaan lukumäärinä ja prosentteina. Mielenkiintoista sinänsä mutta tarkastelu jää puolitiehen etenkin työllisyyden vaikutusten osalta.  

Nyt Pohjois-Karjalan ELY-keskus alkaa julkaista kaksi kertaa vuodessa tiedotetta, jossa työllisyyden vaikutuksia tarkastellaan uudesta näkökulmasta. Mukaan otetaan etenkin työllisyyden vaikutukset julkiselle taloudelle, yritysten kasvuun ja asukkaiden hyvinvointiin.

Alla tiedot pdf -muodossa.

Pohjois-Karjalan työllisyyskatsaukset löytyvät pdf -tiedostoina myös alla olevasta listasta. PDF-tiedostoissa on havaittu saavutettavuuspuutteita. Lisätietoja saavutettavuuspuutteista löytyy työ- ja elinkeinoministeriön saavutettavuusselosteessa (tem.fi).

2021

2020

2019

2018

2017

2016