Alueellista tietoa

Uutiset 2022

Jukka Torikka Etelä-Savon ELY-keskuksen viestintäpäälliköksi

 

Etelä-Savon ELY-keskuksen viestintäpäälliköksi on nimitetty yhteiskuntatieteiden maisteri Jukka Torikka. Hän aloittaa tehtävässä maanantaina 14.8.2023.

Viestintäpäällikkö vastaa ELY-keskuksen sisäisen ja ulkoisen viestintätoiminnan suunnittelusta, kehittämisestä ja toteuttamisesta.

Jukka Torikalla on työkokemusta sekä kuntien että valtionhallinnon viestintätehtävistä. Ennen nimitystään Etelä-Savon ELY-keskuksen viestintäpäälliköksi hän työskenteli viestintäasiantuntijana Maavoimien esikunnassa.  

– On kiinnostavaa päästä hyödyntämään kokemustani ja näkemystäni viestinnästä ELY-keskukseen, jonka toimiala on hyvin monipuolinen, Torikka kertoo.

ELY-keskukset kuuluvat työ- ja elinkeinoministeriön hallinnonalaan. ELY-keskusten tehtävänä on kehittää sekä tukea taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

– Viranomaisviestinnän täytyy elää ajassa. Se tarkoittaa, että jokainen päivä on mahdollisuus oppia uutta viestinnän välineistä, sävystä ja yhteistyöstä muiden viranomaisten kanssa. Palvellakseen vastaanottajaa viestin täytyy olla selkeä, luotettava ja oikea-aikainen, Torikka pohtii.

Viestintäpäällikön virkaa haki 13 henkilöä.