Uutiset 2022

Alueellista tietoa

Uutiset 2022

Etsitkö tietoa? Elvi-chatbot auttaa sinua kellon ympäri

Elvi-chatbot on ELY-keskuksen uusi virtuaaliapuri, joka auttaa sinua löytämään tietoa verkkopalvelusta ja  helpottaa asiointiasi.

Elvi-chatbot on vielä alkuvaiheessa ja siltä voi tällä hetkellä kysellä esimerkiksi yritysrahoitukseen, yrityksen kehittämiseen, maaseudun, maatilojen ja kalatalouden kehittämiseen liittyviä asioita kirjoittamalla vapaamuotoisia viestejä botin viestikenttään. Elville on opetettu hieman muitakin ELY-keskuksen tehtäviin liittyviä, kuten esimerkiksi liikenteeseen ja ympäristöön liittyviä aiheita.

Elvin tietämys karttuu ja kehittyy vähitellen. Tulemme jatkamaan Elvin osaamiskannan kehittämistä vuoden 2023 aikana, joten annathan Elville mahdollisuuden jatkossakin, vaikka se ei vielä tässä vaiheessa osaisikaan vastata kysymykseesi.

Kuulemme mielellämme myös palautetta! Kun chat-ikkunan sulkee, avautuu näkymä, jossa peukun klikkaamisen jälkeen pääsee antamaan avointa palautetta. Annathan ensisijaisesti palautteesi tätä kautta. Palautteen antaminen on anonyymiä, eikä sitä voi yhdistää tiettyyn henkilöön.

Pääset keskustelemaan Elvin kanssa Elinkeinot-osiossa:

Elinkeinot