Navigointivalikko
Uutiset 2017

Uutiset 2017

Uutiset 2017

Digitaalisen liiketoiminnan palveluita tarjoava Solita Oy on valittu Pirkanmaan parhaaksi työnantajaksi (Pirkanmaa)

Vuoden työnantaja on Pirkanmaalaiselle yritykselle jaettava vuosittainen palkinto, joka jaettiin tänään jo 34. kerran.

Vuodesta 1983 saakka järjestetyn kilpailun tavoitteena on kannustaa yrityksiä työllistämään ihmisiä ja kehittämään yrityksen toimintaa myös työntekijöiden näkökulmasta. Kilpailuun on kerätty ehdotuksia hyvistä työnantajista pitkin syksyä ja niitä kertyikin raadin arvioitavaksi noin 80 kappaletta. Kilpailun yhteydessä arvottiin myös vapaapäivä yhdelle työnantajansa kilpailuun ilmiantaneelle työntekijälle. Palkallisen vapaapäivän voitti Eeva Kemppainen, joka työskentelee Homeros Oy:ssa.

Tänä vuonna kilpailun järjestäjä Tammerkosken Nuorkauppakamari toteutti yhteistyössä Tamperelaisen kanssa yleisöäänestyksen Vuoden työnantaja -finalisteista. Yleisöäänestyksen voiton vei Sivupersoona, joka tarjoaa viittomakielen tulkkausta, kotihoidon ja omaishoidon palveluja, puheterapiaa, kuntoutusta ja valmennusta kommunikaation erityisryhmille.

Vuoden työnantajaksi 2016 raati valitsi Solita Oy:n. Raati perustelee valintaansa sanoin: "Solitan menestys osoittaa sen, että henkilöstöön panostaminen ja hyvästä yhteishengestä huolehtiminen kannattaa! Yhtiö on pystynyt vuodesta toiseen osoittamaan ansiokasta kasvua ja erottumaan rohkeasti omalla tekemisellään muista alan toimijoista. Yritys on vetovoimainen ja houkutteleva työntekijöiden näkökulmasta. Yrityksen henkilöstöstrategia on kestävällä pohjalla ja sitä tehdään pitkäjänteisesti. Kovasta kasvusta huolimatta Solita on pystynyt pitämään työntekijät tyytyväisenä, mikä näkyi myös finalisteille tehdyissä henkilöstökyselyiden tuloksissa."

Kymmenen finalistin joukosta raati palkitsi kunniamaininnoilla kaksi (2) yritystä. Kunniamaininnan kilpailussa saivat niin ikään ohjelmistoratkaisuja tarjoava Bitwise Oy ja ohjelmistotalo Eatech Oy.

Vuoden Työnantajakilpailun arvovaltainen raati koostui pirkanmaalaisista vaikuttajista, joista mukana olivat: Erkki Lydén Pirkanmaan ELY-keskuksen työllisyys- ja osaamisyksikön päällikkö, Timo Antikainen, Tampereen kaupungin elinkeinojohtaja, Pasi Mäkinen, Pirkanmaan yrittäjien toimitusjohtaja, Akira Ropo, Tampereen kauppakamarin yhteyspäällikkö, Irene Impiö, palvelujohtaja Pirkanmaan TE-toimisto, Harri Airaksinen, Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Tredean toimitusjohtaja, Ville Korpiluoto Tammerkosken Nuorkauppakamarin puheenjohtaja sekä viime vuoden kilpailun voittajan Pihlajalinna Oyj:n edustajana henkilöstöjohtaja Sanna Hilden.

Lisätietoja kilpailusta sekä mukana olleista yrityksistä löydätte kilpailun sivuilta www.vuodentyonantaja.fi, Facebookissa tai Twitterissä / Instagramissa #vuodentyönantaja

LISÄTIEDOT:

Satu Kangas
Projektipäällikkö, Vuoden työnantaja 2016
Tammerkosken Nuorkauppakamari ry
+358 50 540 1001
satu.kangas(at)pjmaa.fi

 


Alueellista tietoa