Navigointivalikko
Uutiset 2015

Uutiset 2015

Uutiset

Koulutuspalveluita kansainvälistyville yrityksille (Pohjois-Savon ELY-keskus)

Pohjois-Savon ELY-keskus on kilpailuttanut hankintasopimusratkaisun yhteishankintarahoituksella toteutettavista kansainvälistymiskoulutuksista. Koko maan kattavan koulutushankinnan tarkoituksena on tukea pk-yrityksiä kansainvälistymisessä.

Kansainvälistymistä aloitteleville yrityksille suunnatun koulutusohjelman sopimustoimittajaksi on valittu Management Institute of Finland MIF Oy. Kansainvälistymisellä kasvua uusilta markkinoilta hakeville yrityksille suunnatun koulutusohjelman sopimustoimittajaksi on valittu Management Institute of Finland MIF Oy, Konsulttitoimisto Seppo Hoffrén Oy Consultancy ja Smartbutlers Oy.

Kansainvälistyminen avaa uusia mahdollisuuksia yritysten kehittämiselle, kasvulle ja uusille työpaikoille. Näiden koulutusohjelmien tavoitteena on lisätä pk-yritysten suunnitelmallisuutta kansainvälistymiseen ja viennin kasvattamiseen, kehittää avainhenkilöiden myynti- ja kansainvälistymisvalmiuksia, madaltaa kansainvälisen liiketoiminnan käynnistämiskynnystä sekä auttaa tunnistamaan siihen liittyviä riskejä.

ELY-keskukset toimivat kiinteänä osana TeamFinland –verkostoa. Team Finland -verkosto tarjoaa palveluja yritysten kansainvälistymisen eri vaiheisiin, jotka auttavat yritysten kasvua ja menestystä maailmalla. 

Koulutusohjelmien alueellinen suunnittelu on käynnistynyt. Koulutusmahdollisuuksista voi tiedustella lisää lähimmästä ELY-keskuksesta.

 

Lisätietoja antaa
aikuiskoulutuspäällikkö Jan Blomberg, Pohjois-Savon ELY-keskus, jan.blomberg(at)ely-keskus.fi, puh. 0295 026 552.
 

 


Alueellista tietoa